Ekonomi PROJE SÜZER’DEN YÖNETİM DEDEMAN’DAN

PROJE SÜZER’DEN YÖNETİM DEDEMAN’DAN

17.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dedeman ailesinin tanınmış üyelerinden Özlem Önal, Süzer Grubu’nun ABD’nin Miami kentinde inşa edeceği lüks otelin başına geçiyor.

PROJE SÜZER’DEN YÖNETİM DEDEMAN’DAN

Bir süre önce Dedeman otellerindeki hissesini devrettiği yolunda haberler çıkan ve renkli hayatıyla gündeme gelen Özlem Önal, Miami’de lüks otel projesinde yer alacak. Amerikan basınında yer alan haberlerde, Süzer Grubu’nun yanı sıra ABD’nin önemli emlak şirketlerinden ASRR Capital’in kurucuları Alex Sapir ve Rotem Rosen’in de ortak olduğu yeni otel projesinin yönetimini, Önal’ın üstleneceği belirtildi.

Haberin Devamı

Önal’ın, geçtiğimiz günlerde Süzer Grubu Onursal Başkanı Mustafa Süzer ve İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Baran Süzer’le birlikte, geçtiğimiz günlerde ABD’li ortaklarla Miami’de biraraya geldiği kaydediliyor.

Okyanus kenarında ve pek çok lüks otelin yer aldığı bir bantta yer alan arsadaki bina yakında yıkılacak ve temeli eylülde atılacak.

Otelde, 80 oda bulunması öngörülüyor. Otelin üst katlarında 10 lüks rezidans dairesinin yer alması öngörülürken, otelin bir plajı ve çatısında da gösterişli bir restoranı da olacak. Ortaklar, yine aynı bölgede bir başka arsa daha satın alarak buraya da otopark ve tenis kortu gibi tesisler yapacak. Toplam yatırımın, 40 milyon doları bulduğu belirtiliyor.