Ekonomi Renk değiştiren kapakla geldi

Renk değiştiren kapakla geldi

16.11.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

vivo, yeni cep telefonu modeli V25 5G’yi Türkiye’de lanse etti. 6.44 inç’lik Amoled ekranı bulunan telefon, 90 Hz ekran tazeleme hızı ve hibrit görüntü sabitleme özelliğiyle dikkat çekiyor. MediaTek’in Dimensity 900 işlemcisinden güç alıyor. V25 5G’de kamera özellikleri de öne çıkıyor. 64 MP’lik ana, 8 MP’lik ultra geniş açılı, 2 MP’lik makro kamera olmak üzere üçlü arka kamera, 50 MP’lik selfie kamerasıyla geldi.

Renk değiştiren kapakla geldi

8 GB Ram, 256 GB depolama ve 8 GB’ye kadar sanal Ram desteği sunuyor. 4.500 mAh’lık pil, 44 watt hızlı şarj desteği diğer teknik özellikleri arasında. Vivo’nun renk değiştiren florit AG cam özelliği V25’te de var. Gün doğumu ışıltısı renkli V25’in arka kapağı, güneş ışığına maruz kaldığında renk değiştiriyor, kapağın rengi altın sarısından kırmızımsı turuncuya dönüyor.

Haberin Devamı

V25 5G, 15 Kasım’dan itibaren dün doğumu altını ve elmas siyahı renk seçenekleri ve 13 bin 999 TL tavsiye edilen satış fiyatı ile satışta. 15–25 Kasım tarihleri arasında https://myvivoshop.com/ üzerinden V25 5G için ön sipariş veren ilk 100 kişi 3 bin 300 lira değerinde hediye paketinin sahibi oluyor.

vivo Türkiye Yatırımcısı Jianhua Li, “vivo için Türkiye pazarı son derece önemli. Türkiye yatırımlarımızı uzun vadeli olarak görüyoruz. Kullanıcılarımıza, paydaşlarımıza ve çalışanlarımıza yatırım yapmaya devam edeceğiz. vivo Türkiye fabrikamızda dördüncü çeyrekte yeni üretim bandını devreye alacağız. Aynı zamanda önümüzdeki dönemde Türk kullanıcıları üstün kalite ve teknolojiye sahip cihazlarla buluşturacağız. Türkiye pazarında şu anda cep telefonu ve kulaklık modellerimiz ile yer alırken sürpriz ürünleri de getirmeyi tartışıyoruz. Bunun için yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.