Ekonomi Ruhsat fotoğrafından poliçe teklifi Ray Sigorta’da başladı

Ruhsat fotoğrafından poliçe teklifi Ray Sigorta’da başladı

22.01.2020 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ray Sigorta, oto sigortalarında fark yaratacak yeni bir uygulama ortaya koyuyor.

Ruhsat fotoğrafından poliçe teklifi Ray Sigorta’da başladı

Konuyla ilgili teknik altyapı çalışmalarını tamamlayan ve özel bir program oluşturan Ray Sigorta, ŞipŞak uygulaması ile sadece ruhsat fotoğrafı üzerinden müşterilerine kasko ve trafik sigortası teklifi gönderiyor.

Hem kapsamı hem de kullanılan süreçlerle sektörde bir ilk olan uygulama, kasko ve trafik sigortası süreçlerini çok daha hızlı ve zahmetsiz hale getiriyor. Geliştirilen program sayesinde gönderilen ruhsat fotoğrafı dijital ortamda taranıyor ve poliçede yer alan bilgiler yakalanarak otomatik bir şekilde müşteriye yönelik en iyi kasko ya da trafik sigortası teklifi oluşturuluyor.

E-posta ile gönderilen ruhsat fotoğrafına cevap yine e-posta üzerinden hızlı bir şekilde veriliyor. Buna ek olarak, sigorta yaptırmaya karar veren müşteriler, kredi kartı ile ödeme yapabilecekleri 3D güvenli ödeme platformuna yönlendiriliyor.

Kolay ve güvenli

Ray Sigorta olarak verdikleri hizmetleri müşteri ihtiyaçlarına ve çağın gerekliliklerine paralel olarak sürekli gözden geçirdiklerini ifade eden ve yeni uygulamaları hakkında açıklamalarda bulunan Ray Sigorta Genel Müdürü Koray Erdoğan, “Tek fotoğrafla poliçe teklifi uygulaması ekip arkadaşlarımızın gayretli ve titiz bir çalışmasının ürünü. Adı gibi hızlı olan, böylelikle hem müşteri hem de acenteye vakit kazandıran ŞipŞak ile Ray Sigorta olarak 3 alanda fark yaratmayı hedefliyoruz. Bunlardan ilki kolaylık; artık acentelerimizin bizden teklif alması WhatsApp’tan gelen bir fotoğrafı yönlendirmek kadar kolay. Diğer bir avantajı ise acentelerimize sağladığımız ofis dışından da rahatlıkla işlem yapabilme özgürlüğü. Böylelikle acenteler ofisleriyle sınırlı kalmıyor ve bulundukları her yerden teklif alabiliyorlar. Son olarak da, projemizin satın alım sürecinde, müşterilerin 3D güvenlikli sistem sayesinde kredi kartları üzerinden ödemelerini gönül rahatlığıyla yapabilmelerine olanak sağlıyor olmak” şeklinde konuştu.