Ekonomi Şirket

Şirket

16.03.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Şirket

Şirket


       Onur Air'den Kızılhaç'a destek
       Onur Air, depremde Türk Kızılayı'na destek veren Alman Kızılhaç ekibini ağustos ayında Türkiye'den ayrılırken ülkelerine ücretsiz uçurdu. Alman Kızılhaçı, kendilerinin daha önce hiçbir havayolu şirketinden böyle bir hizmet almadıklarını belirterek, teşekkürlerini bildirdi.

       Divan'da bayram keyfi
       Zekeriyaköy Divan, Kurban Bayramı için eğlence ve tatili bir arada sunuyor. bin 400 metrekareye yayılmış olan tesis, yarı olimpik havuzu, tenisve squash kortları, oyun salonu, fitness merkezi ve saunası ile farklı alternatiflere sahip.

       Artesis, Hannover Fuarı'nda
       Arçelik'in teknoloji firması Artesis, endüstri motorlarındaki hata ve arızaları önceden tespit eden Motor Beyinleri(MCM) Hannover Fuarı'nda sergileyecek. 20 - 25 Mart tarihleri arasında Türk Elektrik'in ürettiği motorlarla birlikte görücüye çıkacak olan MCM'lerin seri üretimine, bu yılın mayıs ayında başlanacak.

       Coca - Cola'yla Avrupa Kupası
       Coca - Cola, "Kupa Boyunca Yerin Hazır" promosyonuna katılan 11 çifti Avrupa Futbol Şampiyonası maçlarını izlemeye götürüyor. 27 Nisan'da yapılacak olan çekilişe, tüm Coca - Cola ve Coca - Cola light pet şişe ile kutu Coca - Cola'ların açma halkası ile katılmak mümkün.

       Sütaş portakal suyu
       Süt ürünleri firması Sütaş, hiçbir katkı maddesi içermeyen portakal suyunu piyasaya sundu. Sütaş'ın portakal suyu bir litrelik pratik şişelerde satılıyor.

       Türkiye'nin en büyük bira şişesi
       Marmara 34 Bira, birayı Türkiye'de ilk defa 70 cl'lik şişede piyasaya sunuyor. Yeni dönüşümsüz şişelerde emniyet bandı da mevcut.