Ekonomi Spot Blue'ya en prestijli ödül!

Spot Blue'ya en prestijli ödül!

12.10.2012 - 01:00 | Son Güncellenme:

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Spot Blue’nun pazarın lider Uluslararası Gayrimenkul Acentası konumunda olduğunu gösterdi

Spot Blueya en prestijli ödül

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, Spot Blue’nun pazarın lider Uluslararası Gayrimenkul Acentası konumunda olduğunu gösterdi
Eylül ayında Londra’da düzenlenen ve birbirinden değerli projelerin yarıştığı "2012 -2013 Avrupa Gayrimenkul Ödülleri"nde "En iyi Gayrimenkul Acentesi Web sitesi" Turkiye alanında birincilik ödülünü Spot Blue aldı.

www.Spotblue.com'un bu ödüle layık görüldüğü, 24 Eylül Pazartesi günü, Londra Marriott Hotel'de yapılan törende çaıklandı. Avrupa Gayrimenkul Ödülleri, küresel emlak endüstrisinde tanınan ve uzun zaman önce kurulmuş olan Uluslararası Emlak Odülleri'ninde bir parcası olarak yer almaktadır.
David Walker tarafından kurulan Spot Blue, bir aile şirketi. Kurucusu David Walker, yurt dışı emlak sektöründeki 20 yıldan uzun süredir edindiği deneyimleriyle birlikte, oğlu Julian ile çalışmalarını geliştirip devam ettirmektedir. Şirket yöneticisi Julian Walker şirketinin başarısını şöyle yorumladı:
"Yüksek standartlara ulaşmak icin harcağımız emek ve çalışmalarımızın uluslararasi emlak endüstrisi tarafından böylesine takip edilip, ödüllendirilmesinden onur duyduğumuzu belirtmek isterim."
"İnternet sitemiz - yayınlamış oldugu her şey üzerine şeffaflık ve netliği ile - Türkiye’de mülk alıp satma konusunda insanlara yardim ederken, iş ahlağımızı ve etik yaklaşım şeklimizi yansıtmaktadır. 2003 yılında başladığımız ticari çalışmalarımızdan şimdiye kadar bu değerlerimizde hiç bir değişiklik yoktur."

2009 yılında Spot Blue, İngiltere'deki ilk Türk emlak ajansı olmasının yanı sıra, inşaat firmalarından, işbirliği yapmadan önce gerekli raporların tamamlanmasını talep eden ilk emlak şirketidir.
Spot Blue’nun "Şirket raporları" araştırması çalışması İnşaat Firmasının sadece kanunen kayıtlı olduğunu kontrol etmekle kalmayıp, aynı zamanda Firmanın kayıt tarihi, kurucuları, yöneticileri, üst düzey calışanları, gelişimi ve yıllık karını içeren geniş çaplı bir çalışmadır.

Spot Blue, emlak sektöründeki uzun vadeli yüksek standartları sayesinde Uluslararası Emlak Uzmanları Derneği (AIPP), Türk ingiliz Ticaret ve Sanayi Odası (TBCCI), Ulusal Emlakçılar (bünyesinde FOPDAC) (NAEA), İngiliz Ticaret Odası - Türkiye (BCCT), Uluslararası Emlak Federasyonu (FIABCI), Confédération Européenne de l’Immobilier (CEI) ve Türkiye'nin Gayrimenkul Yatırım Ortakları Derneği (GYODER) gibi sektörün önde gelen derneklerine de üye olmuştur.