Ekonomi ‘Süpermarket Yanımda’ hizmeti başlattı

‘Süpermarket Yanımda’ hizmeti başlattı

08.12.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:

Vodafone Yanımda Fırsatlar Dünyası’na yeni bir hizmet eklendi. Vodafone, istegelsin işbirliğiyle hayata geçirdiği Süpermarket Yanımda ile müşterilerine market alışverişlerini online olarak hızlı, kolay ve güvenilir bir biçimde yapma imkânının yanı sıra her alışverişte GB kazanma fırsatı da sunacak.

‘Süpermarket Yanımda’ hizmeti başlattı

 

100 bin hedefi

Haberin Devamı

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, “Bu hizmetle beraber telekom pazarında online süpermarket alışverişini sahiplenen ilk şirket oluyoruz. Süpermarket Yanımda ile ilk etapta ayda 25 bin, ilerleyen dönemde ise 100 bin market alışverişine ulaşmayı hedefliyoruz. Vodafone olarak, müşterilerimizin tüm ihtiyaçlarını tek platformdan karşılama hedefiyle e-ticaret alanındaki yatırımlarımıza devam edeceğiz” dedi.

Alışveriş kolaylığı

istegelsin CEO’su Sedat Yıldırım, “Hayata geçirdiğimiz çeşitli uygulamalarla market alışverişini kolaylaştırıyoruz. Tüm bu çalışmalarda amacımız daha hijyenik, daha konforlu bir deneyim sunmak. istegelsin olarak her zaman teknolojiye yatırım yapıyor ve bu konudaki çalışmalarımızla kullanıcılarımıza daha kaliteli hizmet vermek için çalışıyoruz” diye konuştu.