Ekonomi T80’le flaşlı özçekimi getirdi

T80’le flaşlı özçekimi getirdi

12.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkcell, T80 akıllı cep telefonu ve T VR sanal gözlüğünü tanıttı. 5.2 inç’lik ekranı olan T80, kamera özellikleriyle dikkat çekiyor. Çift arka ve flaşlı özçekim kamerası bulunuyor

T80’le flaşlı özçekimi getirdi

Turkcell, T serisi akıllı telefon modellerine yenisini ekledi. T80, çift kamerası ile derinlik efekti veren etkileyici fotoğraf çekim özelliğiyle dikkat çekiyor. 13 MP ön kamerası flaşlı özçekim olanağı da sunuyor. Daha canlı görüntü kaydetmeyi sağlayan T80 ile fotoğraf çekmek daha keyifli hale geliyor. Turkcell, ayrıca sanal gerçeklik gözlüğü T VR’ı da tanıttı. T VR, kullanıcıya T80 ile çektiği 3 boyutlu fotoğrafların içindeymiş hissi yaşatıyor. T80 ve T VR, Financell taksit seçenekleri ve Turkcell güvencesinde satışa sunuluyor. Ön satışta platinum tarifeyle T80 alanlara ise T VR hediye ediliyor.

Altın sarısı ve gri olmak üzere iki farklı renk seçeneğiyle gelen T80, 7.7 milimetrelik süper inceliğin yanı sıra metal şık tasarıma sahip. Parmak izi okuma teknolojisiyle T80’in ekran kilidini açmak hem daha güvenli hem daha hızlı hale geliyor. Tarifeye ek 39 TL’den başlayan fiyatlara satışa sunulan T80’in peşin fiyatı ise 1.299 TL olarak açıklandı.

Serinin en gelişmişi

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan, T serisi akıllı cihaz ailesinin 2010 yılından bu yana gelişerek büyüdüğünü söyledi. T serisinin en gelişmiş cihazı olan T80’in bir telefondan daha çok hayata değer katan Turkcell uygulamalarıyla zenginleştirilmiş uçtan uca bir dijital deneyim sunduğunu belirten Erkan, “T80 ile müşterilerimiz bir yandan TV+ ile televizyon keyfi yaparken bir yandan da fizy ile milyonlarca şarkı arasından dileğini dinleyebiliyor, istediği video klipleri izleyebiliyor.

Ayrıca cihazın gelişmiş fotoğraf yetenekleriyle çekilen 3 boyutlu fotoğrafları lifebox’ta saklarken, BiP ile de sevdikleriyle kolayca paylaşabiliyor. Dergilik üzerinden 300’den fazla dergiyi okuyabilmenin keyfini yaşıyor. Kısacası T80 alanlar böylesine zengin bir dijital platforma tek cihaz üzerinden ulaşabiliyor. Yeni T80 özellikle fotoğraf tutkunlarının teknoloji anlamındaki tüm beklentilerini de fazlasıyla karşılıyor. Sanal gerçeklik için T80’in tamamlayıcısı olan T VR ile de operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğünü sunarak Türkiye’de bir ilke imza atıyoruz. En yeni teknolojileri kullanıcılarımızla buluşturmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

5.2 inç ekranı var

T80’in teknik özellikleri şöyle:

5.2 inç ekran

2 GB Ram

16 GB dahili hafıza

128 GB artırılabilir hafıza

Qualcomm 8 çekirdekli işlemci

Android Nougat işletim sistemi

13 MP + 2 MP çift arka kamera

13 MP flaşlı ön kamera

3D fotoğraf çekimi ve otomatik netleme

1080p HD video kayıt

Derinlik efekti ve dilediğin noktaya odaklama

Farklı çekim modları

300 Mbps’ye kadar indirme hızı

Gold ve gri renk seçeneği

nParmak izi okuyucu

1.299 TL fiyat

T VR’la üç boyut

T80 entegre VR kullanım platformu sayesinde gelişmiş bir sanal gerçeklik deneyimi sunmaya hazır halde geliyor. Turkcell T80’in bütünleşik VR platformuyla uyumlu çalışan T VR’ı da Türkiye’nin operatör markalı ilk sanal gerçeklik gözlüğü olarak kullanıcıların beğenisine sunuyor.

T VR sayesinde fotoğraflar, videolar ve oyunlar adeta gerçek bir deneyime dönüyor. Ayrıca T80 kamerasıyla çekilen üç boyutlu görüntüler gerçekçi olarak T VR’dan da izlenebiliyor. Fiyatı 199 TL.