Ekonomi TahtApp, az gören çocukların yanında

TahtApp, az gören çocukların yanında

12.09.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk Telekom’un kurumsal sosyal sorumluluk projesi Günışığı kapsamında az gören çocukların sınıf içi eğitimleri için geliştirilen TahtApp uygulaması, yeni eğitim öğretim yılında da az gören çocuklara ışık oluyor.

TahtApp, az gören çocukların yanında

Türk Telekom’un Engelsiz Yaşama Derneği (EyDer) ile birlikte hayata geçirdiği Günışığı projesi kapsamında az gören çocukların eğitim hayatını kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen TahtApp uygulaması, 2023-2024 eğitim öğretim yılında da az gören çocukların hem dersi dinleyip hem de eş zamanlı olarak tahtayı tabletlerinden takip etmelerine olanak sağlayacak. Türk Telekom Kurumsal İletişim Direktörü Arif Sancaktaroğlu, uygulamaya ilişkin şöyle konuştu:

Haberin Devamı

“Günışığı Projemiz ile az gören çocuklara sunduğumuz erken müdahale eğitimi, onların toplumsal hayata eşit koşullarda katılmalarını kolaylaştırdı. TahtApp uygulamasıyla da öğrencilerin, sınıfta ders takibini kolaylaştırarak, derslerden en üst düzeyde verim almalarına destek olmaktan ve teknolojiyi faydaya dönüştüren çözümler sunmaktan çok mutluyuz.”