Ekonomi Tarifeleri dörtledi, hedefi 50 bin abone

Tarifeleri dörtledi, hedefi 50 bin abone

22.03.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

30 ülkede enerji sektöründe iş yapan Pro-Per’in elektrik tedarik girişimi Dinamo Elektrik, tıpkı cep telefonu operatörleri gibi elektrikte kullanıma uygun tarife fırsatını tüketicilere sunuyor.

Tarifeleri dörtledi, hedefi 50 bin abone

Serbest Tüketici düzenlemesi ile işlerin yeni bir boyut kazandığını anlatan Dinamo Elektrik’in Genel Müdürü Gönen Özuysal, “Artık ortalama aylık faturası 125 TL ve üzerinde olan elektrik aboneleri ihtiyacı ve yaşam tarzına uygun tarifeyi seçerek başvurusunu internet veya cep telefonundan yapabiliyor. Bir süre sonra bu sınırın tamamen kaldırılması planlanıyor. Biz de cep tarifesi gibi elektriği paketledik ve tarifeler oluşturduk. Başta 20 farklı tarife hazırladık ama kafalar karışmasın diye 4’e indirdik” dedi.
‘Sosyal medya’tik
Yeni uygulamayla birlikte önce online başvuru ardından gerekli evrak işlemlerinin tüketicilerin adresine gelinerek tamamlandığını belirten Özuysal, “3 yılda 50 bin aboneye ulaşma hedefimiz var” diye konuştu.
Sosyal medyayı etkin kullandıklarını anlatan Özuysal, şunları söyledi: “Örneğin her hafta enerjik bir şarkı buluyoruz. Arada da kendimizi anlatıyoruz.”