Ekonomi Total’den annelere çok özel sürpriz

Total’den annelere çok özel sürpriz

15.05.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Nisan 2016’dan bu yana Demirören Holding bünyesinde faaliyet gösteren, Türkiye’nin lider akaryakıt şirketlerinden TOTAL Oil Türkiye, Anneler Günü için duygu dolu, anlamlı ve sektörde ilk olacak bir projeyle dikkat çekiyor.

Total’den annelere çok özel sürpriz

Yeni imaj kampanyası ile tüm Türkiye’ye seslenen ve “Türkiye’nin Enerjisi Güzel” sloganıyla ülkenin ve insanımızın enerjisinin güzelliğine değinen TOTAL Oil Türkiye, şimdi de Anneler Günü kapsamında gerçekleştirdiği dikkat çekici uygulama ve reklam filmiyle Anneler Günü’nü kutluyor ve hayat enerjimizi aslında annelerimize borçlu olduğumuzu hatırlatıyor.

Haberin Devamı

TOTAL Oil Türkiye, 13 Mayıs Pazar, Anneler Günü’nde hayata geçirdiği projesiyle, İstanbul’da kendi işlettiği istasyonların isimlerini istasyon müdürlerinin annelerinin isimleriyle değiştirdi.

‘Yürekleri ısıtacak’

Proje kapsamında bu istasyonların üzerlerinde yer alan lokasyon isimleri kaldırılarak, yerine o istasyonun yetkilisinin annesinin ismi yerleştirildi.

Total’den annelere çok özel sürpriz

Total’den annelere çok özel sürpriz
İsimlikleri değişen Total akaryakıt istasyonları ay sonuna kadar annelerin isimleriyle hizmet verecek. TOTAL, bu uygulamasıyla aynı zamanda sektörde yine bir ilke imza atmış oldu.

TOTAL Oil Türkiye, Anneler Günü projesiyle ilgili olarak bir de reklam filmi yayınladı. Filmde, annelerin isimleri değiştirilmiş istasyonlara gelmesi, çalışanların annelere bu sürprizi yaşatması ve karşılıklı yaşanan güzel enerjili duygusal anlar konu alınıyor.

Haberin Devamı

TOTAL Oil Türkiye Satış Direktörü Göker Gökkaya, “Total Oil Türkiye olarak, Demirören Grubu’nun tüm şirketlerinde olduğu gibi Türkiye’ye değer katmak, ülkemize ve insanımıza en iyi ürün ve hizmetleri sunmak için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın annelerinin isimlerini taşıyan istasyonlarımız, eminim gören herkesin yüreğini ısıtacaktır. Annelerimize emekleri için ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesileyle tüm annelerimizin gününü kutluyorum” dedi.