Ekonomi TT seçimde iletişim güvenliğine hazır

TT seçimde iletişim güvenliğine hazır

22.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Türk Telekom, yaklaşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimi sürecinde iletişimin sağlıklı şekilde sürdürülmesi için mobil, genişbant ve sabit şebekelerinde hazırlık ve test aşamalarını tamamladı.

TT seçimde iletişim güvenliğine hazır

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç, “Yüksek Seçim Kurulu (YSK) ile koordineli bir şekilde hizmet vereceğiz. 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçim sürecinde Türkiye genelinde iletişimi kesintisiz şekilde sağlamak üzere gerekli çalışmaları yaptık, tüm önlemleri aldık” dedi.

Haberin Devamı

Kıraç, “İl seçim kurulları, siyasi partiler, medya, haber ajansları, önemli kamu kurum ve kuruluşları için halihazırda vermekte olduğumuz kesintisiz, hızlı, esnek network ve güvenlik servislerimizle, ülkemiz iletişim anlamında sorunsuz bir seçim süreci geçirecek. Seçim öncesinden, sonuçların resmi olarak açıklanacağı sürece kadar operasyonumuz için ekstra güvenlik tedbirleri aldık. Network ve servislerimizi yönettiğimiz Türkiye’nin en büyük Servis Yönetim Merkezi (SMC) ve Siber Güvenlik Merkezimiz (SGM) ile 7/24 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yenileme seçimine hazırız” diye konuştu.