Ekonomi TÜRK TELEKOM’DA YENİ YAPILANMA

TÜRK TELEKOM’DA YENİ YAPILANMA

31.12.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Grubu tam entegrasyon için 2014 yılı boyunca attığı adımları tamamladı

TÜRK TELEKOM’DA YENİ YAPILANMA

Bireysel, kurumsal ve toptan satış olmak üzere 3 ana alanda ürün ve hizmetlerin pazara sunulması stratejisi kapsamında Türk Telekom Grubu perakende satış, pazarlama, müşteri hizmetleri ve bu işlerle doğrudan ilgili finans fonksiyonlarını Bireysel ve Kurumsal İş Birimleri altında topladı. Yeni organizasyon değişikliklerini Türk Telekom, TTNET ve Avea’nın tüzel kişiliklerini mevcut halleriyle muhafaza ederek ve tâbi oldukları mevzuat ve regülasyonlara tamamen uyarak gerçekleştirdi.
Türk Telekom CEO’su Rami Aslan’ın liderliğinde Türk Telekom Grubu’nda iş segmentleri bazında yeniden oluşturulan yapıda Avea CEO’su Erkan Akdemir, Bireysel İş Birimi Genel Müdürü görevini üstlenirken, daha önce Türk Telekom Grubu’nda çeşitli üst yönetim görevlerinde bulunan Mehmet Ali Akarca, Kurumsal İş Birimi Genel Müdürü görevine getirildi.

Sinerji vurgusu
Rami Aslan, “Yeni yapımızı tasarlarken birinci önceliğimiz müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak oldu; ayrıca operasyon ve yatırımlar açısından potansiyel sinerjileri en iyi şekilde kullanmak istedik” dedi.