Ekonomi Türk Telekom’un yeni reklam Yıldızı Ronaldo

Türk Telekom’un yeni reklam Yıldızı Ronaldo

31.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Türkiye’de reklam yıldızı oluyor. Türk Telekom, dünyanın en hızlı futbolcularından Cristiano Ronaldo’yu Türkiye’ye getirdi. Portekizli yıldız, Türk Telekom’un GiGA 4.5G iletişimi kapsamında hazırladığı hız odaklı reklam kampanyasının yeni yüzü oldu

Türk Telekom’un yeni reklam Yıldızı Ronaldo

Real Madrid’de forma giyen ve dünyanın en başarılı ve en hızlı futbolcularından biri olarak kabul edilen Portekizli yıldız, Türk Telekom’un “#sanahizmiyok” temalı reklam kampanyasında rol alıyor.
Saatte 33 kilometreye ulaşan hızıyla dünyanın en hızlı futbolcuları arasında yer alan Ronaldo’nun rol aldığı reklam filmi, 1 Nisan’dan itibaren GiGA 4.5G teknolojisi ile Türkiye’nin 81 iline mobil internet deneyimini sunmaya hazırlanan Türk Telekom’un fiber güçlü GİGA 4.5G’sine odaklanıyor.

Kampanyanın yüzü
Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, “1 Nisan’dan itibaren, GiGA teknolojimizle en hızlı 4.5G’den üç kat daha hızlı mobil internet deneyimini kullanıcılara sunacağız. Farkımızı 4.5G reklam kampanyamızla ortaya koymak istedik. Dünyanın en hızlı futbolcularından biri olan Ronaldo’nun reklam kampanyamızın yüzü olmasına karar verdik” dedi.