Ekonomi ‘Türkiye pazarına yeni markalar getireceğiz’

‘Türkiye pazarına yeni markalar getireceğiz’

17.01.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Sierra Reval aracılığıyla pazara yeni markaları getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Genel Müdür Liagre, “Zippy markamız Türkiye’ye geldi. Diğer markaları da getirmeyi istiyoruz” dedi

‘Türkiye pazarına yeni markalar getireceğiz’

Dünyada alışveriş merkezi (AVM) yatırımlarıyla tanınan Sonae Sierra, bundan bir süre önce Reval ile ortaklık yaparak Türkiye pazarına girdi. 1989 yılında Portekiz’de kurulan şirket bugün dünya genelinde 73 AVM’yi yönetiyor. Aynı zamanda da 47 AVM’nin de sahibi.
Sierra Reval aracılığıyla pazara çeşitli yeni markaları getirmeyi amaçladıklarını söyleyen Genel Müdür Maxence Liagre, “Bunlar yalnızca Sonae SGPS’ye ait perakende markaları olmayacak” dedi.
Sonae Group’un aralarında gıda ve özel perakende, telekomünikasyon, AVM yönetiminin bulunduğu birçok alanda faaliyet gösterdiğini belirten Liagre, “Grubun, Zippy markası hali hazırda Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor. Diğer markaları da Türkiye’ye getirmeyi çok istiyoruz” diye konuştu.

Danışmanlık veriyor
Liagre, şu bilgileri verdi: “Bizimle başka ülkelerde çalışan çeşitli yeni markaları Türkiye pazarına da sunmak için sabırsızlanıyoruz. Türkiye pazarıyla ilgilenen ve büyüme potansiyelini gören Portekizli markalar mevcut. Bu durum iki yönlü de işliyor. Türk markalarla da çalışıyoruz ve onları faaliyet gösterdiğimiz yurtdışındaki yeni pazarlara götürmek için fırsatları kolluyoruz.”
Sierra Reval’in müşterilerine profesyonel alışveriş merkezi danışmanlık hizmeti sunduğunu söyleyen Sierra Reval Genel Müdürü Maxence Liagre, “Pazar analizi, mimari, gayrimenkul geliştirme, kiralama, pazarlama, gayrimenkul yönetimi ve varlık yönetimi alanlarının tüm yönlerini kapsayan bir hizmet veriyoruz” dedi.
Şu anda toplamda 8 projeleri bulunduğunu kaydeden Liagre, “Bunların yanı sıra Azerbaycan’da da projemiz bulunuyor” diye konuştu.

Türkiye’de 7 projesi bulunuyor
Sierra Reval’in danışmanlık verdiği Türkiye’deki alışveriş merkezi projeleri şöyle:
- Adamare AVM - Kuşadası
- Ankara AVM - Ankara
- Endülüs Park AVM - Bursa
- Ereğli AVM - Ereğli
- Krempark AVM - Düzce
- Novi City - Antalya
- Perapark AVM - Gaziantep

Haberin Devamı

AYAKKABI

RENKLİ TASARIMLAR

Yüzde 70 indirim sunan Arow’un yeni koleksiyonunda siyah, taba, kahverengi gibi klasik renkler ayakkabı, çizme ve bot tasarımlarında ağırlığını koruyor. Ancak marka, kırmızı, mavi, pudra rengi, bej, lacivert, yeşil gibi canlı renkleri de özel tasarımlarla sunuyor.

Sosyal medyada uçtu

Sosyal medya pazarlama istatistikleri şirketi SocialBakers’ın hazırladığı rapora göre Twigy, sosyal medya etkileşiminde (Twitter BrandsbyInteractions) ikinci sıraya oturdu. SocialBakers, Aralık 2013’e ait Türkiye Sosyal Medya Raporu’nu yayımladı.

Derimod’un yazı

Derimod, bahar ve yaz aylarının ayakkabı trendlerini belirledi. Bu yaz ayakkabı koleksiyonunda kadınsı sivri burun stilettolar, rahat medium topuklar, t-bant ayakkabılar, gladyatörler ve espadriller öne çıkacak.

Haberin Devamı

Zımba aksesuar

Pixy, uzun deri çizmeleriyle maskulen ve feminen detayları bir arada sunuyor. 2014’ün gözdesi zımba aksesuarlı kıyafetlerle özel olarak kombinlenen Pixy siyah deri çizmeler, yırtmaç ve bilek işlemeleriyle dikkat çekiyor.

Feminen tarz

Deichmann, soğuk havalara karşı sezona sıcak bir başlangıç yapmak isteyenler için suni kürklü çizme seçeneğini sunuyor. Karlı sokaklara feminen bir tarz katmanın yanı sıra renk skalasıyla da dikkat çeken orijinal modeller koleksiyonda ön plana çıkıyor.

Müşteri memnuniyetine odaklanacak
Çanakkale Biga’da yer alan üretim tesislerinde yapılan gezide çalışanlarla bir araya gelen Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, 2014 yılı stratejisini ve hedefleri paylaştı. Fabrikada konuşma yapan Davut Doğan, şunları söyledi: “2014 yılını müşteri memnuniyeti ve ihracat yılı olarak ilan ediyoruz. Bu yıl da çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek ve yeni başarılara her birlikte imza atacağız. Bundan sonraki hedefimiz, sektörde liderlik koltuğuna oturmak.”

Lexington, Dream Home mağazalarında satışta

Yirmi yılı aşkın süredir, dünyaca ünlü ithal mobilya markalarını seçkin müşterileriyle buluşturan Dream Home, Amerika’nın en önemli mobilya markalarından biri olan Lexington’ın Türkiye mümessilliğini alarak satışa sunmaya başladı. Dream Home, şubat 2014 itibariyle markaya ait Tommy Bahama Outdoor Koleksiyonu’na da mağazalarında yer verecek.