Ekonomi Turkrating YDA’nın notunu teyit etti

Turkrating YDA’nın notunu teyit etti

20.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Turkrating (İstanbul Uluslararası Derecelendirme Hizmetleri A.Ş.) YDA’nın uzun vadeli TR AA (güçlü kredi kalitesi), kısa vadelide ise en yüksek not olan TR A1 (en güçlü borç ödeme kabiliyeti) kredi derecelendirme notunu ve pozitif görünümünü güncelledi.

Turkrating YDA’nın notunu teyit etti

İnşaat-taahhüt, gayrimenkul geliştirme, havalimanı işletmeciliği, medikal-sağlık, enerji, tarım, açıkhava dijital reklamcılık ve güvenlik-catering gibi birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen gruplarından YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“Turkrating’in derecelendirme notunu teyit etmesi şirketimizin performansına, güçlü finansal yapısına, stratejik sektörlerde konumlanmasına, sektör farklılaşmasıyla yarattığı sinerjiye, prestijli ve itibarlı marka değerine, güçlü büyümesine ve yatırım vizyonuna hem yatırımcılar, hem de uluslararası kuruluşlar tarafından duyulan güvenin güçlü bir göstergesidir. Ülke olarak hem bölgemizdeki sorunlar, hem de seçimlerle geçen zor bir yılı geride bıraktık. Tüm bu zorluklara rağmen grubumuz için 2015 yılı başarılarla dolu, ödüllerle onore olduğumuz bir yıl oldu. İnşaat sektörünün Oscarları olarak nitelenen Sign of the City Awards 2015 yarışmasında Habom projemizle ‘En İyi Endüstriyel/Lojistik Yapı’ ve ‘En Yeşil Bina’ kategorilerinde birincilik ödülünü alırken, ‘YDA Park Avenue’ gayrimenkul geliştirme projemiz de ‘En İyi Dönüşüm Projesi’ kategorisinde ‘Premium Proje’ seçildi.”