Ekonomi Ünlü restoranlar havada uçuşuyor!

Ünlü restoranlar havada uçuşuyor!

09.03.2019 - 08:15 | Son Güncellenme:

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, belirli rotalardaki uçuşlarında yerel ünlü restoranların, sağlıklı ve taze yemeklerini sunarak bir ilke imza atacak.

Ünlü restoranlar havada uçuşuyor

SunExpress yolcuları bu yeni konsept sayesinde bulundukları şehirlerdeki ünlü restoranlardan yemek sipariş etme imkanına sahip olacak. İlk deneme mart ayında Düsseldorf’tan gerçekleştirilecek uçuşlarda yapılacak. Deneme süresi boyunca yolcular Düsseldorf bölgesinin iyi bilinen iki restoranından “Greentrees” ve “An Banh Mi”den yemek siparişi verebilecekler. SunExpress bu sayede daha esnek ve hızlı hareket ederek sağlıklı, besleyici ve trend yemeklere olan talebi karşılama imkanına sahip olacak.

Haberin Devamı

Sipariş edilen yemekler, SunExpress’in kabin içinde plastik kullanımını azaltmak adına attığı adımlardan biri olarak laktik asit ve şeker kamışı gibi bio-malzemeler kullanılarak üretilen çatal-kaşık ve tabaklarda servis edilecek.

Yenilikçi konsept

SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, “İnovasyon yaratacak tutku ve motivasyonu olan ortaklarla çalışmak başarımızın ana etkenlerinden biri. Retail inMotion ve LSG ile ortaklık kurarak bu inovatif konsepti takip eden ilk havayolu olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.