Ekonomi Uzun bayram tatilinde ‘dünya turu’ mümkün

Uzun bayram tatilinde ‘dünya turu’ mümkün

07.09.2008 - 03:30 | Son Güncellenme:

Şeker Bayramı’da 10 günlük tatili fırsat bilen tur şirketleri çok sayıda tur düzenledi. 199 euro’dan 2 bin euro’ya kadar, dünyanın çeşitli ülkelerine turlar hazırlandı

Uzun bayram tatilinde ‘dünya turu’ mümkün

Bayramda 199 euro’ya Dubai’ye, 299 euro’ya Tunus’a gitmek mümkün. Türk turistlerin en çok tercih ettiği Orta Avrupa tur paketleri de 300 euro’dan başlıyor. Şirketlerin kredi kartlarına taksit ve erken rezervasyona indirim imkânları da ödeme kolaylığı sağlıyor.
Turizmciler bayram tatilinin, yurtdışına çıkmak için bulunmaz bir fırsat olduğunu belirtiyor. Etstur Yurtdışı Turlar Müdürü İbrahim Cenk Okumuş, “Bu mevsimde güney ülkeleri çok sıcak, Avrupa ülkeleri de çok soğuk değil. Böyle bir tatilin mevsimsel olarak avantajlı bir döneme denk gelmesi de, tatilini yurtdışında geçirecekler için önemli bir şans” diye konuşuyor.

Haberin Devamı

Erkencilere indirim
Cafe Tur, Şeker Bayramı’nda 399 euro’ya 3 gece 4 gün Paris’e tur düzenliyor. tatil.com internet sitesi 8 Eylül’e kadar yapılan yurtdışı bayram rezervasyonlarında 100 euro indirim yapıyor. Şeker Bayramı’nda tatil.com’da 199 euro’ya 2 gece 3 gün Dubai, 3 gece 4 gün 299 euro’ya Roma, 3 gece 4 gün 399 euro’ya Barcelona turu yapılıyor. CNN tours 199 euro’ya Dubai turu yaparken, 249 euro’ya 4 günlük Şarm el Şeyh turu düzenliyor.
Club Tüten Tur Şeker Bayramı’nda 4 gece 5 gün 199 euro’ya Varna’ya otobüsle ulaşımlı tur düzenliyor.
Pronto Tour 3 gece 4 gün 269 euro’ya Prag turu, 4 gece 5 gün Dubrovnik turu düzenliyor. Ayrıca Cruise turlarından, “Gemi ile Vizesiz Yunan Adaları” turu Şeker Bayramı’nda yine en çok ilgiyi görecek turlar arasında. 299 euro’dan başlayan 5 ve 6 günlük turlar kapsamında, Atina-Santorini-Mykonos-Midilli adaları 21 saate varan uzun liman konaklamaları ile gezilebiliyor.
Hey Travel Trends, 30 Eylül - 3 Ekim arasındaki bayram tatilini yurtdışında geçirmek isteyenlere, 4 kıtadan 32 farklı seçenek sunuyor. Hey Travel Trends’in yurtdışı tatil seçeneklerinde fiyatlar turun süresi, konaklama türü ve kalınan otele göre 360 euro’dan başlayıp, 2 bin 399 euro’ya kadar çıkabiliyor.

Haberin Devamı

İsteyene Vietnam...
Şeker Bayram’ında VIP Turizm, Vietnam ve Kamboçya’yı içeren 10 günlük bir gezi programı düzenliyor. Fiyatlar, 2 bin 150 euro’dan başlıyor. Magic Life, bayramda Mısır, Rodos, Bodrum ve Kos’taki kulüplerinde hizmet verecek.
Jolly Tur’un organize ettiği Şeker Bayramı yurtdışı turlarıyla 299 euro’dan başlayan fiyatlarla Mısır’ın Şarm el Şeyh  şehrine gidilebiliyor.

Uzun bayram tatilinde ‘dünya turu’ mümkün