Ekonomi Yeni projeleriyle beni hep şaşırtır

Yeni projeleriyle beni hep şaşırtır

07.10.2010 - 01:00 | Son Güncellenme:

Boyner Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’le aralarında ‘klasik işveren-çalışan ilişkisi olmadığını’ belirten Beymen Genel Müdürü Çaplı, “Yeni projeleriyle beni şaşırtır” dedi

Yeni projeleriyle  beni hep şaşırtır

Capital dergisi bu ayki sayısında Türkiye’nin önde gelen şirketlerinin genel müdürlerinin, patronlarını nasıl gördüğünü işledi. Altınyıldız’dan Kıraça Holding’e, Tırsan’dan Alarko’ya, Orka Group’tan Gantek’e ve Kaya Grubu’na kadar pek çok şirketin genel müdürüne teyp uzatılan haberin en ilgi çekici unsurunu Beymen Genel Müdürü Elif Çapçı ile Boyner Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner’in fotoğrafı oluşturdu.
Cem Boyner’in, Beymen eskizlerini Elif Çapçı’ya atacak gibi kaldırdığı, Çapçı’nın da kendini korumak için eğildiği fotoğraf, bir mizansenden ibaret. Ancak bu görüntü, Çapçı’nın, Capital muhabirinin sorularını yanıtlarken söylediği, “Aramızda klasik işveren-çalışan ilişkisi yok” sözünü çok güzel ifade ediyor. Çapçı, Cem Boyner’in nasıl bir işveren olduğunu şöyle anlattı:
“Cem Boyner, çok eğlenceli, destekleyici, ilham verici bir patron. Gayet sıcak, samimi bir ilişkimiz var. Bunun bir lüks olduğunu düşünüyorum. Beymen ekibi olarak patronla yakın markajda çalışıyor olmanın konforundan sonuna kadar faydalanıyoruz. Haftada üç saat bol kahve eşliğinde birlikte çalışma rutinimiz hiç değişmiyor.”
Bitmeyen enerji ve heyecan
Cem Boyner’in sürekli yeni projeler ürettiğini, bitmek bilmeyen bir heyecan ve enerjiyle çalıştığını kaydeden Elif Çapçı, şunları söyledi:
“Çalışmak için bir araya geldiğimiz zamanlarda masasında yeni bir projeyle beni şaşırtır. Çoğu patronun mesafeyle yaklaşacağı fikirleri ilk kendisi telaffuz eder. En çok yaratıcılığından etkileniyorum. Şirket stratejisi ve büyüme planlarıyla ilgili olan konular da örnek aldığım yönleri. Liderlik becerisi yüksek, insan ilişkilerinde başarılı. Hassas olduğuna inandığım organizasyonel konularda mutlaka kendisine danışırım.”