Ekonomi YGA’lı gençler birlikte başardılar

YGA’lı gençler birlikte başardılar

20.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Uluslararası Liderlik Okulu Young Guru Academy (YGA) tarafından düzenlenen 15. YGA Zirvesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen 3 bin öğrenciye iş, sanat ve spor dünyasının önde gelen isimlerinin deneyimlerinden faydalanma ve fikir alışverişinde bulunma fırsatı sundu.

YGA’lı gençler  birlikte başardılar

Hazırladıkları tüm programlarla “birlikte başarmayı” sosyal bir bilinç olarak yerleştirmeyi amaçlayan YGA’nın, bu yıl da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği Zirve’ye katılan gençler, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı İlter Terzioğlu, Zorlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Emre Zorlu, McKinsey & Company Ortağı Bengi Korkmaz, Milli Dağcı Tunç Fındık ve YGA Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Yaman gibi duayen isimlerin deneyimlerini dinlediler. Ayrıca psikolog ve yazar Prof. Doğan Cüceloğlu, Prof. Mehmet Toner (Harvard & MIT), Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu gibi YGA Hayal Ortakları ile sohbet etme imkanı buldular.
Zirvede, açılış konuşmasının ardından salonda bulunan 3 bin öğrenci ve Hayal Ortakları aynı anda zirveyle ilgili tweet paylaşmaya başladı. #birliktebaşarmak hashtagiyle atılan tweetler kısa süre içinde Twitter’da TT olarak 3.sıraya yükseldi.