Ekonomi 'Yılın En Başarılı Genç İşadamı' Kerem Göğüş oldu

'Yılın En Başarılı Genç İşadamı' Kerem Göğüş oldu

28.06.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

3 milyon 800 bin üniversite öğrencisinin oyları ile belirlenen “Yılın En Başarılı Genç İşadamı Ödülü” Göğüş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Göğüş’ün oldu.

Yılın En Başarılı Genç İşadamı Kerem Göğüş oldu

YÖK ve Türkiye Öğrenci Konseyi’nin (TÖK) birlikte organize ettiği “Yarının Liderleri Zirvesi” nde Yılın En Başarılı Genç İşadamı ödülü Göğüş’e verildi.Şehir merkezi konseptli Göğüş Yapı Trend Residence projelerini yöneten Kerem Göğüş, “Üniversite yıllarında başladığım iş hayatında, başarıya olan inancım ile bugünlere ulaştım. Bu ödülün anlam ve önemi çok büyük. Genç arkadaşlarıma çok çalışmalarını, kendilerine inanmalarını, girişimci ve cesur olmalarını, dünyadaki gelişmeleri takip etmelerini tavsiye ediyorum” dedi.
Zirvede ayrıca, En Başarılı Bakan ödülüne Recep Akdağ, En İyi Üniversite Akdeniz Üniversitesi, En Başarılı Sosyal Sorumluluk Projesi Gülben Ergen, En Başarılı Sabah Kuşağı Programı Bayan Sunucusu Saba Tümer, En Başarılı Dizi Yönetmeni ödülüne Osman Sınav, En Başarılı Bayan Pop şarkıcısı ödülüne ise Hande Yener layık görüldü.