Ekonomi 'Yok Böyle Dans'ı seyreden istedi!

'Yok Böyle Dans'ı seyreden istedi!

20.02.2011 - 12:18 | Son Güncellenme:

Yok Böyle Dans yarışmasının ayakkabı tedarikçisi Buenostilo'ya sipariş yağıyor. Burcu Esmersoy'un da giydiği ayakkabıların fiyatı 465 TL'ye kadar çıkıyor.

Yok Böyle Dansı seyreden istedi

( VİDEO )

Haberin Devamı

( VİDEO )

( VİDEO )

Hobisiyle işini birleştirdi, 'Yok Böyle Dans'ın yarışmacılarının tedarikçisi oldu. Akşam Gazetesi'nin haberine göre dört yıl önce Teşvikiye'de Buenestilo markasıyla sadece dans ayakkabıları satan bir mağaza açan Çetinkaya'nın ürünlerine talep, Show TV'de yayınlanan 'Yok Böyle Dans'la birlikte patladı.

Sadece dansa başlamak isteyenler değil, Burcu Esmersoy'un ayağında görüp beğendiği modelleri giymek isteyenlerle birlikte ayakkabılara talep iki kat arttı. Çetinkaya, 'Sadece İstanbul'dan değil, Adana'dan Gaziantep'e Zonguldak'tan Hollanda'ya kadar ayakkabı göndermeye başladık' dedi. Buenestilo'da yaklaşık 250 çeşit ayakkabının satıldığını belirten Çetinkaya, 'Antrenman ve dans ayakkabılarının fiyatları 165-465 TL arasında değişiyor' dedi. Yok Böyle Dans'ta yarışan Burcu Esmersoy, Burcu Güneş ve Sibel Arna gibi isimlerin kendisinden alışveriş yaptığını anlatan Zeynep Çetinkaya, 'Ayakkabıların en büyük özelliği topuklu olmasına rağmen ayağı vurmaması ve acıtmaması' diye konuştu.

Haberin Devamı



Bayilik istiyorlar değerlendiriyorum

ÖZELLİKLE yarışmadan sonra bayilik talebi geldiğini anlatan Çetinkaya, bu başvuruları değerlendirdiğini söyledi. Dans ayakkabıları dışında kıyafet ve aksesuvar işine de girmeye hazırlandığını ifade eden Çetinkaya, bunun için tedarikçi firmalarla görüşmelerinin devam ettiğini sözlerine ekledi.

Yurtdışına gittiğimde alıyordum

1997'DE hobi olarak dans dersi almaya başlayan ve 5 yıl profesyonel eğitim alan Zeynep Çetinkaya, 'Türkiye'de dans ayakkabısı bulmakta çok zorluk çekiyordum. Ancak yurtdışına gittiğimde istediğimi bulabiliyordum. İşim gereği çok seyahat edip anne olmaya da karar verince, dans hobimi işe dönüştürdüm' dedi.