Antalya "Ekonomik savaşta, tüm gücümüzle devletimizin yanındayız"

"Ekonomik savaşta, tüm gücümüzle devletimizin yanındayız"

15.08.2018 - 15:51 | Son Güncellenme:

.

Ekonomik savaşta, tüm gücümüzle devletimizin yanındayız

ANTALYA (AA) - Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, Türkiye ekonomisine yönelik spekülatif ataklara ilişkin, "Ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaşta, tüm gücümüzle devletimizin yanındayız." dedi.

Haberin Devamı

Bahar, yaptığı yazılı açıklamada, ekonomiye yapılan saldırıyı bayrağa, vatanın bölünmez bütünlüğüne ve demokrasiye yapılan saldırılarla eş tuttuklarını belirtti.

Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini vurgulayan Bahar, Türk milletinin tarihin hiçbir evresinde, hiç kimseye boyun eğmediğini, bundan sonra da eğmeyeceğini belirtti.

Bahar, Türkiye'yi ve Türk milletini keyfi yaptırım ve ayak oyunları ile dize getireceklerini sananlara 15 Temmuz gecesini anımsaması gerektiğini belirterek, "Canı pahasına demokrasisine ve geleceğine sahip çıkan bir milletin kur artışı ya da spekülasyonlarla terbiye edileceğini sanmak, hayalperest bir yaklaşımdır ve asla sonuç vermeyecektir.Ekonomimize müdahale eden dış güçlerin küstahlığına tepkisiz kalmamız mümkün değildir. Ülkemize karşı başlatılan ekonomik savaşta, tüm gücümüzle devletimizin yanındayız” dedi." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

- Antalya esnafı devletinin yanında

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere, Antalya esnaf ve sanatkarının her zaman olduğu gibi bugün de devletinin ve milletinin yanında olduğunu vurguladı.

Bayrağın inmemesi, vatanın bölünmemesi için elllerinden ne geliyorsa yaptıklarını ve bundan sonra da yapacaklarını vurgulayan Dere, "Son günlerde ülkemize, birlik ve beraberliğimize karşı gerçekleştirilen ekonomik yıpratma çabalarının farkındayız. Ve esnaf ve sanatkarlar olarak bugün de üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece, Türk ekonomisi ve Türk Lirası güven vermeye devam edecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Yazarlar