Elazığ ELAZIĞPSOR - SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

ELAZIĞPSOR - SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

14.03.2015 - 22:33 | Son Güncellenme:

.

ELAZIĞPSOR - SAMSUNSPOR MAÇININ ARDINDAN

PTT 1. Lig’in 24. haftasında golsüz biten Elazığspor-Samsunspor maçının ardından açıklamalarda bulunan her iki takımın teknik sorumluları da futbolcularını tebrik etti.
7 haftalık cezası nedeniyle takımının başında sahaya çıkamayan Elazığspor’un teknik direktörü Ümit Özat’ın yardımcısı Öner Engin, son maçlarda yaşanan şansızlıklardan bahsederek toplantıya başladı. Lige başlarken ilk hedefin ligde kalmak olduğunu belirten Engin, "Bu sonuçlar hocamız tribünde iken kaçan penaltılar, kendi kalemize attığımız goller, atamadığımız goller bireysel hatalardan kaynaklandı. Bu şekilde buraya gelindi. Ligin bitmesine 10 hafta kaldı şuan 28 puanı yakalamak ligde kalma adına çok önemli. Üstelik bugün sahaya baktığımızda yaş ortalaması 22 olan 6 oyuncu yer aldı. Bu Türk futbolu adına çok güzel bir gelişmedir. Oyuncularımıza bugün göstermiş oldukları mücadeleden, hırstan dolayı teşekkür ediyoruz. Biliyorsunuz bu hafta hocamızın cezasının bittiği hafta. Allah’ın izni ile hocamız haftaya aramızda olacak. Bu mücadelemize devam edersek kalan 10 maçtan gerekli puanı toplayacağımıza inanıyoruz. Bugün taraftarımız 90 dakika destekleyerek destek oldu bugün tek eksiğimiz gol oldu" dedi.
SAMSUNSPOR CEPHESİ
Elazığspor’u kutlayarak sözlerine başlayan Samsunspor Teknik Direktörü Erhan Altın, "Elazığspor hakikaten çok iyi organize oldular. Bizi çok iyi analiz etmişler ve gol yollarımızı tamamen kontrol altında tuttular. Ufak tefek pozisyonlara girdik ama net bir pozisyonumuz yoktu. Futbolcularımı kutluyorum. Futbolun bütün güzelliklerini ne gerekiyorsa pozisyon oluşturmak için tüm versyonlarımızı denedik. Maalesef bu güzel futbolu bir tek golle süsleyemedik. Büyük bir avantaj kaçırdık. Ama önümüzde 10 maçımız daha var. Biz çok iyi takımız. Takımıma inanıyorum, futbolcularıma inanıyorum. Karşımızda iyi bir takım vardı, iyi mücadele ettiler onları da kutluyorum" şeklinde konuştu.