Ankara Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar: Penaltıyı gole çevirmiş olsak buradan 3 puanla dönebilirdik

Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar: Penaltıyı gole çevirmiş olsak buradan 3 puanla dönebilirdik

17.02.2018 - 17:04 | Son Güncellenme:

Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Bulak: "İlk yarı dengeli bir oyun vardı golden sonra oyun bizim elimize geçmişti. Biraz profesyonelce davranabilsek, pasa yönelebilsek galip bitirebilirdik ama puan puandır" Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar: "Penaltıyı gole çevirmiş olsak buradan 3 puanla dönebilirdik"

Elazığspor Teknik Direktörü Kalpar: Penaltıyı gole çevirmiş olsak buradan 3 puanla dönebilirdik

BALIKESİR (AA) - Balıkesirspor Baltok Teknik Direktörü Giray Bulak, 1-1 berabere kaldıkları Tetiş Yapı Elazığspor maçına ilişkin, "İlk yarı dengeli bir oyun vardı, golden sonra oyun bizim elimize geçmişti. Biraz profesyonelce davranabilsek, pasa yönelebilsek galip bitirebilirdik ama puan puandır." dedi.

Haberin Devamı

Bulak, karşılaşmanın ardandan düzenlenen basın toplantısında, bir puan aldıkları için üzgün olmadıklarını söyledi.

Sezonun ikinci yarısında transfer yapmadıklarını, iki oyuncunun takımdan ayrıldığını hatırlatan Giray Bulak, şöyle devam etti:

"6 puanlık maçlar oynuyoruz. Ama bu 6 puanlık maçlar bitmeyecek. Salı günü de Rizespor ile 6 puanlık maç oynayacağız. Çünkü beraberlikler 3 puan, galibiyetler 6 puan. Şunu söyleyebiliriz; geçen hafta da 1 puanımız olsaydı, ondan önceki hafta da 1 puan alsaydık şimdi 32 puanımız olurdu. Şu 29 puan barajını geçtik bundan mutluyuz, 1 puan aldık üzüntülüyüz. 3 puan alabilirdik ama kaçan penaltı neticesinde 1 puan aldık. Onun için '1 puan 1 puandır' diyeceğiz."

Haberin Devamı

Bulak, ligdeki takımların yeni transferlerle güç kazandıklarına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Diğer takımlar 5-6 oyuncu alırken biz iki oyuncu kaybettik. Pozitif oyun bizim takımımızın anlayışı. Bu takım pozitif bir oyun oynuyor. İlk yarı dengeli bir oyun vardı golden sonra oyun bizim elimize geçmişti. Biraz profesyonelce davranabilsek, pasa yönelebilsek galip bitirebilirdik ama puan puandır. Çok da üzülmemek lazım. İnşallah burada kaybettiğimizi orada telafi edeceğiz."

- Tetiş Yapı Elazığspor cephesi

Tetiş Yapı Elazığspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar da kolay bir deplasman olmadığını ifade etti.

Kalpar, ilk yarının, iki takımın da çok fazla pozisyonu olmadan geçtiğini, ikinci yarıya Balıkesir ekibinin golle başladığını anımsatarak, şöyle konuştu:

"Bireysel hatamız ister istemez bizi 48. dakikada mağlup duruma düşürdü. 1-0'ın altından kalkmak için de oyun disiplininden kopmadan gol arayışı içerisinde olmamız gerekiyordu. Değişiklikler de yaptık ofansif yönde. Değişikliklerin bize faydası çok oldu. 1-1'i yakaladıktan sonra penaltı pozisyonumuz var. Penaltıyı gole çevirmiş olsak buradan 3 puanla dönebilirdik. Bu bizim ve Tom'un talihsizliği, futbolda bu var. Arzu ve isteklerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Buradan aldığımız 1 puan kötü değil ama 2 puanı kaçırdık."