Gündem Elçin Sangu'dan evlilik açıklaması!

Elçin Sangu'dan evlilik açıklaması!

05.04.2016 - 17:17 | Son Güncellenme:

Kiralık aşk dizisiyle gündemden düşmeyen Elçin Sangu Yunus Özdiken ile olan ilişkisinde evlilik sorularına yanıt verdi. Elçin Sangu Yunus Özdiken ile olan beraberliği ile ilgili neler söyledi? Elçin Sangu evlilik açıklaması ve tüm detayları haberimizde...

Elçin Sangudan evlilik açıklaması

Kiralık Aşk dizisinde başrolü Barış Arduç‘la paylaşan güzel oyuncu Elçin Sangu, uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi Yunus Özdiken‘le henüz evlilik düşünmediğini açıkladı. Başarılı oyuncu Elçin Sangu, reklam yıldızı olduğu şampuan firmanın lasmanında içten açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisiyle yıldızı günden güne parlayan güzel oyuncu hakkında merak edilenleri anlattı. Elçin Sangu Sevgilisi Yunus Özdiken ile alakalı olarak yöneltilen soruları da yanıtlayan Sangu, mutlu bir beraberliklerinin olduğunu fakat şu an evlilik düşünmediklerini söyledi. Yunus Özdiken ile 5 yıldır birlikte olan Elçin Sangu, sevgilisiyle fazla göz önünde olmuyor. İkili en son 5 ay önceki ödül töreninde görüntülenmişti.

Elçin Sangu Kimdir?

Elçin Sangu kimdir, Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.
Çerkes asıllı olan Sangu, Üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’ni burslu olarak kazanmıştır.

Haberin Devamı

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV’de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır.

Filmografi

Öyle Bir Geçer Zaman ki (2011) – Jale
Aşk Kaç Beden Giyer (2012-2013) – Nehir
Bir Aşk Hikayesi (2013-2014) – Eda
Kurt Seyit ve Şura (2014) – Güzide
Sevdam Alabora (2015) – Zeynep
Kiralık Aşk (2015-) – Defne

Yunus Özdiken Kimdir?

Yunus Özdiken aslen nereli? Kiralık Aşk dizisinde rol alan Elçin Sangu yani Defne’nin sevgilisi Yunus Özdiken Siyasal Bilimler mezunudur ve master yaparak eğitimini sürdürmüştür. Yunus Özdiken aslen İzmir’lidir. Mağazacılık-Perakendecilik Sektöründe faaliyet göstermektedir.