Gündem Elçin Sangu kimdir?

Elçin Sangu kimdir?

26.05.2016 - 10:23 | Son Güncellenme:

Güzel oyuncu Elçin Sangu, önceki gün Ortaköy’de objektiflere yakalandı.Elçin Sangu'ya Kıvanç Tatlıtuğ’un kendisiyle bir dizide oynamak istediği hatırlatılıp, Tatlıtuğ hakkındaki fikri sorulunca bakın ne dedi? İşte detaylar...

Elçin Sangu kimdir

Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ’un kendisiyle bir dizide oynamak istediği hatırlatılıp, Tatlıtuğ hakkındaki fikri sorulunca, “Yine Kıvanç’ı soruyorsunuz. Nasıl bulayım? Kıvanç olmuş yani! Seviyorum, beğeniyorum” dedi.

Haberin Devamı

ELÇİN’SİZ DOĞUM GÜNÜ

‘Kiralık Aşk’ dizisinde ‘Koray’ karakteriyle yıldızı parlayan Onur Büyüktopçu, 34’üncü yaş gününü sevenleriyle kutladı. Doğum günü partisine Sinem Öztürk, Barış Arduç, Nergis Kumbasar, Yasmin Erbil ve Bergüzar Korel katıldı. Elçin Sangu ise seti olduğu için gelemedi.

Setten çıkıp partiye yetişen Barış Arduç, “Set dışında çok bir araya gelemiyoruz. Bu tarz organizasyonlar güzel oluyor” dedi.

ELÇİN SANGU KİMDİR?

Elçin Sangu (d. 13 Ağustos 1985, İzmir), Türk oyuncu.

Çerkes asıllı olan Sangu,[5] üniversite eğitimini Mersin Üniversitesi Opera bölümünde tamamlamış, daha sonra 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'ni burslu olarak kazanmıştır

Sangu, Sahne Tozu Tiyatrosu'nda oyunculuk eğitimi aldıktan sonra dizilerde oyuncu olarak yer almaya başlamıştır. İlk olarak 2011 yılında Öyle Bir Geçer Zaman ki adlı dizide Jale karakteriyle tanınmıştır. Ardından 2012 yılında Aşk Kaç Beden Giyer adlı dizide Nehir karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinde oynamıştır. Şimdilerde ise Star TV'de yayınlanan, başrollerini Barış Arduç ile birlikte paylaştığı Kiralık Aşk adlı dizide Defne karakterini oynamaktadır. 2016 yılının Mart ayında Elidor bakım ürünleri, daha sonra ise Boyner markasının yüzü olmuştur.

Haberin Devamı

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Elçin Sangu kimdir

Kıvanç Tatlıtuğ (d. 27 Ekim 1983,Adana), Türk oyuncu ve eski manken. Edirneli bir anne ile Bosna-Hersek kökenli Adanalı bir babadan dünyaya gelmiştir. 2002 yılında Best Model of Turkey ve ardından da Best Model of the World seçilmesiyle adını duyurmuştur. Fakat popülerliğini 2005'te başlayan oyunculuk kariyeriyle sağlamıştır. İlk olarak Gümüş adlı dizide canlandırdığı Mehmet karakteriyle adından söz ettiren Tatlıtuğ, ardından Menekşe ile Halil adlı dizide Halil karakterini canlandırmıştır. Asıl çıkışını ise Halid Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan Aşk-ı Memnu ile yaptı. Behlül karakterini canlandırdığı dizide, başrolü Beren Saat ile paylaştı. 2010'da 4 bölümlük konuk oyuncu olarak Ezel dizisinde oynadı ve bu dizide Sekiz karakterini canlandırdı.2011-2013 yılları arasında ise Kuzey Güney adlı dizide Kuzey rolünü oynamıştır. Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile baş rolü paylaşmıştır. Oyuncu şubat 2016'da, Star TV'de yayınlanacak ve yapımcılığını Ay Yapım'ın üstleneceği Siyah-Beyaz adlı dizi ile, 2 yıl aradan sonra ekranlara geri dönecek.