Cadde Eleştirmenlerden 'Masal' filmine tam not

Eleştirmenlerden 'Masal' filmine tam not

05.09.2016 - 11:49 | Son Güncellenme:

İstanbul, Aydın Muğla ve Bafa Gölü'nde çekilen, 2 Eylül'de vizyona giren 'Masal', sinemaseverler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Eleştirmenlerden Masal filmine tam not

Başrolünde Tolga Yüce, Gökhan Mumcu ve Bengi Öztürk'ün bulunduğu 'Masal' filminde; Tayfun Sav, Neslihan Acar, Yusuf Ekşi gibi önemli isimler de rol alıyor. Zengin kadrosu ve uzman ekibiyle 2016'ya imzasını vurmaya hazırlanan 'Masal', birçok ilde özel gösterime başladı.

Haberin Devamı

Erik Sanat, Üveys Mermertaş'ın yapımcılığını üstlendiği, Yönetmenliğini Arin Arjen Öztürk ve hikayesini Tolga Baysal'ın yazdığı 'Masal' filmi sinema eleştirmenlerinden tam not aldı.

FİLMİN KONUSU

Arkadaşları 'Yeşim'in ölüm haberini alır ve sarsılır. Cenaze sırasında 'Yeşim'in istediği gibi ilk zarfı açılır. 'Yeşim' ikinci zarfın açılması için bir araya gelmesi gereken kişileri yazmıştır bu zarfa. Cenazeden sonra 3 kadın 2 erkek, 'Yeşim'in notunda yazan adrese doğru bir yolculuğa çıkarlar. Bu 2 günlük yolculuk boyunca eğlenceli, heyecanlı, duygusal olaylarla, ölümü, aşkı, ve arkadaşlığı tekrar tekrar keşfedeceklerdir.