Cadde Elisabeth Moss’un yeni filmi belli oldu

Elisabeth Moss’un yeni filmi belli oldu

20.03.2018 - 15:12 | Son Güncellenme:

Emmy ve Altın Küre ödüllü "The Handmaid’s Tale" dizisinin başarılı oyuncusu Elisabeth Moss, ‘The Kitchen’ filminde rol alacak.

Elisabeth Moss’un yeni filmi belli oldu

'Mad Men' dizisiyle tanınan, Emmy ve Altın Küre ödüllü "The Handmaid’s Tale" dizisiyle dünya çapında üne ulaşan Elisabeth Moss’un yeni projesi belli oldu. İki Altın Küre ödüllü ABD’li oyuncu, mafya filmi ‘The Kitchen’da rol alacak.

Haberin Devamı

Andrea Berloff’un yönetmenlik koltuğuna oturacağı filmde; Moss’un yanı sıra Melissa McCarthy ve Tiffany Haddish rol alacak. Filmin yapımcılığını ise Michael De Luca üstleniyor.

Ollie Masters ve Ming Doyle’un yazdığı aynı isimli çizgi romandan uyarlanan film, klasik bir gangter hikayesini ele alıyor. 1970’lerde, New York’taki Hell's Kitchen’da geçen filmde, FBI’ın bazı mafya babalarını ve üyelerini yakalamasından sonra İrlandalı gangsterlerin eşleri mafyanın yönetimini üstleniyor ve işleri yürütmeye başlıyor.

‘The Kitchen’ filminin Amerika’daki gösterim tarihi 20 Eylül 2019 olarak açıklanırken, Türkiye’deki vizyon tarihi ise henüz bilinmiyor.