Ekonomi EMEA’nın en iyi oteli Wyndham Grand

EMEA’nın en iyi oteli Wyndham Grand

05.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Özdilek Holding bünyesinde hizmet veren ve kapılarını 6 Eylül 2014 tarihinde misafirlerine açan Wyndham Grand İstanbul Levent; Avrupa, Ön Asya, Orta Asya, Orta Doğu ve Afrika’daki (EMEA) 43 ülkeden 450 otel arasında ‘En İyi Uluslararası Otel’ unvanına layık görüldü.

EMEA’nın en iyi oteli Wyndham Grand

Özdilek Holding’in 45 yıldan bu yana yatırım yaparak, üretime yönelerek istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Özdilek Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Özdilek, 73 ülkedeki 7 bin 800 oteliyle dünyanın en saygın ve bilinen otel zincirlerinden biri olan Wyndham Hotel Group tarafından EMEA Bölgesi’nin en iyi oteli ödülünü almaktan gurur duyduklarını söyledi. Özdilek, şunları söyledi:

“Wyndham Grand İstanbul Levent olarak, EMEA olarak adlandırılan Avrupa, Orta Doğu, Avrasya, Afrika bölgelerini kapsayan kategoride 43 ülkenin içinde bulunduğu 450 otel arasından ‘International Hotel Of The Year’ yani ‘En İyi Uluslararası Otel’ seçildik. Açıldığımız günden bugüne sergilediğimiz kusursuz kalite anlayışımız ve Wyndham Grand standartlarını hatasız uygulamamız ve müşterilerimiz tarafından aldığımız yüksek reyting skorlarından dolayı bu ödüle layık görülmenin mutluluğu içerisindeyiz. Tabii bu kapsamda orta ve uzun vadede de hedefimiz; içinde bulunduğumuz koşullar doğrultusunda en iyi servisi vermeye devam etmek ve müşteri memnuniyetini artırarak Wyndham kalitesini ve Özdilek kurumsal yapısını misafirlerimize yansıtabilmektir.”