Cadde Emirgan'da gerçekleşen davette şıklık yarışı

Emirgan'da gerçekleşen davette şıklık yarışı

15.03.2017 - 11:09 | Son Güncellenme:

Yenilenen tasarımıyla yeni yayın hayatına start veren ayakligazete.com, önceki akşam gerçekleştirdiği davet ile 'bahara merhaba' dedi. Emirgan La Boom'da birçok ünlü ismin katılımıyla gerçekleşen davette, kadınlar birbirleriyle şıklık yarışına girdi.

Emirganda gerçekleşen davette şıklık yarışı

İş, cemiyet, sanat ve spor dünyasından çok sayı isimin katıldığı davette, Ayşe Hatun Önal, Murat Dalkılıç, Oğuzhan Koç-Yağmur Tanrısevsin, Burcu Kıratlı, Aslıhan Güner, Ceylan Çapa, Selda Topal, Bouchra Van Persie, Elina Kjaer, Emel Yıldırım, Gökhan Keser ve Asena Atalay gibi isimler yer aldı.

Haberin Devamı

3'Ü BİR ARADA

Kokteyl ile başlayan davet, partiye dönüşürken, gece geç saatlere kadar eğlence devam etti. Davetin en dikkat çeken isimleri Fenerbahçeli futbolcular, Mehmet Topal, Robin Van Persie ve Simon Kjaer'in eşleri oldu. Davete birlikte katılan Fenerbahçe'nin yengeleri, Selda Topal, Bouchra Van Persie ve Elina Kjaer, davet sonrası mekandan ayrılarak evlerinin yolunu tuttular.

"EĞLENMEYİ HAK ETTİK"

Davete tek gelen Yağmur Tanrısevsin'e gecenin ilerleyen saatlerinde sevgilisi Oğuzhan Koç da dahil oldu. '3 Adam' programının 100'üncü bölümünü geride bıraktıklarını belirten Koç, "Bugünün bizler için önemi daha da ayrı. 100'üncü bölümü geride bıraktık. Çekimler biter bitmez soluğu burada aldım. Eğlenmeyi hak ettik artık" dedi.