Dekorasyon 10 adımda evinizi değiştirin!

10 adımda evinizi değiştirin!

Son Güncellenme:

Küçük adımlarla evinizi daha aydınlık ve ferah hale getirebilirsiniz.

10 adımda evinizi değiştirin

Bengü Öner - Milliyetemlak 1- Bahar temizliğiyle işe başlayın. Temizlikte fazla olan eşyalardan da kurtulabilirsiniz.

Haberin Devamı

2- Baharın renklerinden faydalanın. gönlünüzün çektiği yeşiller, evinizde bahar hissini artıracaktır ve daha taze bir görünüme kavuşturacaktır.

3- Duvar kağıdı ya da stickerlar büyük masraflara sokmadan yaşam alanınızda farklı bir görünüm oluşturacaktır. Bütün duvarları yeniden boyamaya ihtiyacınız yoksa bu küçük değişiklik yeni sezonda evinizi değiştirecektir.

4- Halılarınızı küçültün. Kilimler ve yolluklar evinizin daha serin kalmasını sağlar.


5- Yatak odanızda minimalizme yönelin. Az eşya ve açık renk tekstil ürünleri, yatak odanızı hafifletecektir.

6- Taze çiçeklerden yardım alın. Baharda daha kolay ulaşacağınız taze çiçekler, bir aksesuar gibi evinize farklı bir dokunuş katacaktır.


7- Eski dolap ve raflarınızı boyayarak yepyeni bir görünüme kavuşabilirsiniz. Sprey boya ya da malzemenin türüne göre ahşap boyasından yararlanabilirsiniz.

Haberin Devamı

8- Mutfağınızda yer açın. Baharda ferahlık istiyorsanız kullanmadığınız küçük ev aletlerini dolaplarınıza kaldırabilirsiniz. Mutfak aksesuarı için renkli makarnalar ve taze meyveler size dekoratif yardım verecektir.

9- Bahçe ve balkonunuza bakım yapın. Baharla birlikte bol bol vakit geçireceğiniz bahçe ve balkonunuzu elde geçirip, mobilyalarınızı vernikleyebilirsiniz. Bitkilerinizin da bakımını ve uygun bitkilerin dikimini bu dönemde yapabilirsiniz.


10- Eski avizeleriniz ya da sarkıtlarınız evinize ağır bir görünüm veriyorsa, aydınlatma ürünlerinizde revizyona gidebilirsiniz. Daha hafif ve şık malzemeler seçebilirsiniz.