Gayrimenkul Haberleri Ankara'da Yatırımlık Daire Nereden Alınır?

Ankara'da Yatırımlık Daire Nereden Alınır?

Son Güncellenme:

Keller Williams’ın Ankara Yönetici Ortağı Cem Demirci, başkentin emlak haritasını çıkardı.

Ankarada Yatırımlık Daire Nereden Alınır

Son yıllarda Ankaralıların şehrin merkezinden uzaklaşma isteği doğrultusunda imarlaşma da şehrin dışına doğru kayıyor. Son 10 yıldır Gölbaşı, Batıkent, Çayyolu, İncek Ve Eryaman gibi şehir merkezine uzak bölgelerde kentleşme son hızda devam ediyor. Bu bölgelerde hem lüks hem de uygun fiyatlı sitelerin inşa edildiğini görülüyor. Fakat bir süre sonra orta bütçeye uygun daire fiyatlarının bölge değerinin yükselmesiyle beraber artacağı ön görülüyor. Aynı anda birçok semt gelişip yenileri yükselişe geçiyorken Ankara'da yatırımlık daireler nereden alınır sorusuna da cevap bulmak gerekiyor.

Haberin Devamı

Çayyolu gelişmeye devam ediyor

Ankarada Yatırımlık Daire Nereden Alınır

Son yıllarda Çayyolu bölgesinde yer alan Yaşamkent mahallesi lüks siteleri ve özenli yerleşim planı ile büyük rağbet görüyor. Şehir merkezinin yoğunluğundan uzak yemyeşil arazilerin yer aldığı bu bölgedeki konutlar yatırım yapmayı düşünenler için hala tercih edilebilir durumda bulunuyor. Yaşamkent'ten sonra Çayyolu'nda yer alan mahalleler imara açılmaya ve gelişmeye devam ediyor. Son zamanlarda Dodurga Mahallesi yeni Yaşamkent statüsüne getirilmek istenen bir bölge olarak görülüyor. Şimdiden bu bölgedeki arazilere ilgi gitgide artıyor. Yakın zamanda Dodurga Mahallesi donanımlı yerleşim planının uygulanmaya başladığı bir bölge olacağı ön görülüyor. Bu mahallede yer alan daireleri yatırım amaçlı satın alabilirsiniz. Böylece bölge tamamen imara açılıp lüks konutlar dikildiğinde mevcut dairelerin fiyatları da ciddi oranda artacağa benziyor.

Haberin Devamı

Etimesgut yatırım için ideal bir yere dönüşüyor

Ankarada Yatırımlık Daire Nereden Alınır

Yine şehrin merkezinden uzakta yer alan Etimesgut'ta daireler uzun yıllar oldukça uygun fiyat skalası içinde yer alıyordu. Bu semtte yer alan imara açılmamış bölgelerin imara açılması ve lüks yapılaşmanın başlatılmasıyla daireler değerlenmeye başladı. Bu bölgelerin başında Bağlıca yer alıyor. Site içinde yer alan konut projeleri oldukça ilgi görüyor. Bağlıca'nın yanı sıra Yapracık Mahallesi de kentleşmeye hızlı bir giriş yaparak tercih sebebi oluyor. Bu bölgeler hala hızlı bir yükselişe sahip durumda iken yatırım amaçlı satın alınacak daireler yakın vadede fayda sağlayabilir.

Söğütözü uzun yılar yatırımda liderliği koruyacağa benziyor

Ankarada Yatırımlık Daire Nereden Alınır

Ankarada yatırımlık daire nereden alınır deyince ala gelen ilk yerlerden biri de Söğütözü'dür. Söğütözü , Next Level gibi alışveriş merkezlerinin ve iş merkezlerinin yer aldığı bir bölgedir. Birçok lüks konutunun ve iş yeri plazalarının inşasının devam ettiği Söğütözü bölgesi yatırım amaçlı daire almak isteyenler için ideal bir tercih olarak sunuluyor. Ankara'nın modern yüzünü gösteren bu bölge aynı zamanda şehir merkezine yakın bir konumda olup metro ulaşımıyla da avantajlı bir bölge olarak ön plana çıkıyor. Ankara'da yatırımlık satılık dairelere kolayca ulaşmak için

Haberin Devamı
Ankara Satılık Daire

adresini ziyaret edebilirsiniz.