Güncel Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor

ATV'nin en sevilenlerinden Aşk ve Mavi dizisi yeni sezonda da izleyiciyi ekrana kilitlemeye hazır. İki sezonu geride bırakan dizi 3'üncü sezonda da ATV ekranlarında sevenleriyle buluşuyor. Yeni sezonda da iddialı olan Aşk ve Mavi’nin baş rolünde Emrah ve Burcu Kıratlı yer alıyor. Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteri ile Burcu Kıratlı’nın canlandırdığı Mavi karakteri arasındaki aşkın işlendiği dizinin çekimleri Mustafapaşa'da bulunan Sinasos Palace Otel’de gerçekleştiriliyor.

Haberin Devamı

Aşk İntikam Tanımaz

Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor

Ürgüp’ün zengin ailelerinden Göreçki’lerin ortanca oğlu Ali, Ahmet adında bir adamı öldürdüğü için uzun yıllar hapis yatıyor. Hapishanede geçirdiği son yıllarında mektuplaştığı Mavi’ye âşık oluyor. Mavi’nin yıllar önce öldürdüğü iddia edilen Ahmet'in kardeşi olduğunu bilmeyen Ali, tahliye olduğu gün Mavi ile tanışıyor ve hemen evlenmeye karar veriyor. Tek amacı abisinin intikamını almak olan Mavi ise Ali ile evlendikleri gece onu öldürmeyi planlıyor. Hiçbir şey planladığı gibi gitmeyen Mavi, zaman içerisinde Ali’ye âşık oluyor. Asıl katilin Ali’nin abisi Cemal olduğunu bilmeyen Mavi, aşkı ve abisinin intikamı arasında kalıyor. Dizi Mavi ve Ali’nin imkânsız aşkı nasıl imkanlı kıldığını anlatmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Göreçki’lerin Konağı Sinasos Otel

Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor

Nevşehir ağzının sıcaklığını evlerimize getiren dizi birbirinden eğlenceli karakterleriyle de Cuma gecelerine renk katıyor. NTC Medya tarafından çekimleri yapılan Aşk ve Mavi dizisinin çekimlerinin çoğu Ürgüp Mustafapaşa'da bulunan Sinasos Palace Otel’de ve ayrıca Nevşehir, Kapadokya ve Ürgüp’te yapılıyor. İkinci Asmalı Konak olma yolun hızla ilerleyen otel, dizinin hayranlarının akınına uğruyor.

Aşk ve Mavi’nin Renkli Kadrosu

Aşk Ve Mavi Dizisi Nerede Çekiliyor

Ali’nin çıkarları uğruna her şeyi yapmaya hazır, kötü kalpli abisi Cemal (Cüneyt Mete), Cemal’in yaptığı kötülükleri hatta aldatmalarını bile görmeyecek kadar kocasına körkütük aşık ve bir o kadar da görgüsüz karısı Safiye (Alayça Öztürk), üç kardeşin en safı ve en küçüğü İsmet (Uğur Uzunel), Mavi'nin kardeşi, Hasibe'nin küçük kızı ve ailenin küçük oğlu İsmet ile evlenmeyi başarmış Pembe (Selin Dumlugöl), toprak ağası, geleneksel aile reisi baba Fazıl Göreçki (Kenan Bal), Mavi’nin doğal, komik ve paragöz annesi Hasibe (Ayşegül Ünsal), konağın saf ve çıkarcı hizmetçisi Birgül (Birgül Ulusoy) kimi zaman dram, kimi zaman trajedi, çoğu zaman aşk ve aile konularıyla evlere misafir oluyor. İlk bölümü 4 Kasım 2016 yılında yayınlanan dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan ve Reyhan Fatma Pekar üstleniyor. Aşk ve Mavi, her cuma akşamı ATV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.