Püf Noktaları Bavul Saklama Derdine Son!

Bavul Saklama Derdine Son!

Son Güncellenme:

.

Bavul Saklama Derdine Son

Tatile çıkarken veya iş amaçlı seyahat ederken yanınıza her daim büyük bavullar almak istiyorsunuz değil mi? Çünkü o an aklınız "daha büyük bavul, daha fazla eşya" mantığıyla çalışıyor. Peki ya seyahat sonrası? Keyif dolu bir tatilin ve yolculuğun ardından eve döndüğünüzde de bu bavulları nereye koysak diye karalar bağlıyorsunuz öyle değil mi? Neticede her gün şehir şehir dünya turuna çıkacak değilsiniz. Evet, sık sık seyahate çıkanlar için sorun yok ama uzun vadede tatil planı olmayanlar bu bavullarını nerede saklayacak? Hiç merak etmeyin! Sizler için birbirinden parlak bavul saklama fikirleri bulduk! Hemen arkanıza yaslanıp incelemeye başlayabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yatağınızın altına koyun

Bavul Saklama Derdine Son

Eğer yatağınızın alt kısmı boşluklu yapıdaysa, hemen bu bölgeyi bavulunuzu koyarak kullanabilirsiniz Böylelikle bavulunuzu seyahat dışı zamanlarda gözünüzün önünden uzak tutmuş olacaksınız. İsterseniz içerisine eski kitap, takı, kıyafet veya çanta gibi kullanmadığınız eşyalarınızı da ilave edin. Gerçekten güzel bir fikir! Denedikten sonra çok seveceğinizden emin olabilirsiniz.

Başucu dolabı yapın

Bavul Saklama Derdine Son

Vintage bavulunuz varsa bu fikir tam size göre! Çünkü ananelerimizden kalan o eski eşyalar artık vintage moda akımının ve ev dekorasyonunun vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. O zaman kilerde duran o tarihi bavulunuzu çıkarma vakti geldi. Bavulunuzu makyaj masası, sehpa, puf veya başucu dolabı olarak muhafaza edebildiğinizi görünce gerçekten çok şaşıracaksınız. Örneğin: Başucu dolabı yaparak üzerine okuma kitaplarınızı, suyunuzu veya saatinizi koyabilirsiniz. Üstelik bu sayede evinizin estetikliği ve şıklığı da korunmuş olacak!

Haberin Devamı

Mobilya veya perde arkasında gizleyin

Bavul Saklama Derdine Son

Bavulunuzu rastgele seçtiğiniz bir köşeye koymanız, dekorasyonunuzda kuşkusuz kötü bir görüntü meydana çıkaracak. Peki bu durumu birkaç doğru hamle ile düzeltmeye ne dersiniz? Büyük formda olan mobilyalarınız varsa oldukça şanslısınız. Hemen bavulunuzu koltuklarınızın konumuna göre yan veya düz şekilde yatırarak mucizevi şekilde saklayabilirsiniz. Keşfedebileceğiniz diğer güzel bir öneri de perdeler. Salonunuzdaki veya yatak odanızdaki kalın fon perdelerinizin köşe kısımları saklama çözümü için kesinlikle işinize yarayacak!

Klozet dolabınıza sığdırın

Bavul Saklama Derdine Son

Seyahat ederken ihtiyaç duyduğumuz bavulların banyoda da saklanabileceği kimin aklına gelirdi ki? Eğer bavulunuzu salonda veya yatak odasında koyabilecek bir yer bulamıyorsanız bir de banyonunuzu düşünün. Eğer burada aynalı büyük bir dolabınız varsa, dolabınızın arka tabanını bavul saklama alanı olarak değerlendirebilirsiniz. Hatta içerisine kullanmadığınız seyahat çantalarınızı, valizlerinizi veya havlularınızı da ekleyebilirsiniz. Böylelikle devamlı görünmesini istemediğiniz büyük bavullarınızı ve gereksiz eşyalarınızı etraftan kolayca uzaklaştırmış olacaksınız.