Dekorasyon Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı!

Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı!

Son Güncellenme:

.

Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı

Telefon, bilgisayar ve hatta sesle kontrol edebildiğiniz akıllı ev sistemleri, pek kısa sayılmayacak bir süredir evlerde kullanılabiliyor. Bu sistemlerin bazılarında karşınıza çıkan RGB LED aydınlatmaların maharetlerini ise saymakla bitirmemiz mümkün değil. Ancak şimdilik, kapsamlı akıllı ev sistemlerine katılmak gibi bir niyetiniz yoksa ve bahse konu LED aydınlatmaların en gelişmiş versiyonlarına evinizde yer vermek arzusundaysanız, Heelight sizi bir hayli memnun edecektir.

Haberin Devamı

Heelight ile sesime ses ver out, sesime ışık ver in

Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı

Heelight, içerisinde dışarıdan gelen sesleri algılayabilen bir yongaya sahip. Ürün böylece karşılaşabileceğiniz akıllı ampullerden biraz daha akıllı bir ampul hâline geliyor. Standart ampul duylarına takılabilecek şekilde üretilen ürünü dilediğiniz yerde kullanmanız mümkün. Ampulü isterseniz yatağınızın hemen yanında bulunan abajura takabilir, dilerseniz oturma odanızda konumlandırabilirsiniz. Çevreden aldığı seslere göre çalışma düzenini değiştirebilen ve gerek yanıp sönerek gerekse parlaklık düzeyini değiştirerek odanızdaki sesleri ne kadar iyi işitebildiğini kanıtlayan Heelight’ı farklı amaçlarla kullanabilirsiniz.

Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı

Arkadaşlarınızı evinize çağırıp parti verecek olsanız da, günün sonunda sevdiğiniz kitabı huzurla okuyacak olsanız da ürün size rahatlıkla uyum sağlayabiliyor. Ritim modu sayesinde dinlediğiniz şarkılara eşlik edebilen Heelight, mum ışığı modunda ise son derece başarılı bir biçimde mum taklidi yapıyor. Hatta öyle ki, kendisine üflediğiniz anda ışığını kapatabiliyor. Sunduğu 16 milyon rengin hakkını veren akıllı lamba, şaşırtıcı modları ve renk zenginliğiyle hayranlık uyandırıyor.

Haberin Devamı

Kablosuz ağ üzerinden akıllı aygıtlarla kullanım imkânı

Bu Ampül Bildiklerinizden Çok Farklı

50 bin saatlik çalışma ömrü sunan, 400 lümen değerinde aydınlatma değerine sahip, 140 gramlık Heelight ile hem evinizi hem de çalışma ortamınızı daha verimli kullanabilirsiniz. Farklı çalışma modlarını ve renklerini iOS ya da Android işletim sistemli akıllı aygıtlarla pratik şekilde değiştirebileceğiniz lamba, ilgili aygıtlarla Bluetooth veya Wi-Fi üzerinden iletişim kuruyor. Yapmanız gereken, edindiğiniz Heelight akıllı ampulleri dilediğiniz yere konumlandırıp, eğlencenin ve verimliliğin tadını çıkarmak. Küçük çaplı yenilikçi fikirleri hayata geçirerek başarılarını adım adım arttıran MicroNovelty tarafından geliştirilen Heelight, 2016 yılında ortaya çıkan fikirlerden biri. Kickstarter projesinden aldığı güçle çalışmalarını sürdüren ve 2018 yılının ilk aylarında, siparişlerin tamamını dünyanın dört bir yanına göndermeye başlayacak olan MicroNovelty, ürüne belirli aralıklarla yeni özellikler de kazandırmayı ihmal etmiyor. Artık geleneksel aydınlatma çözümlerine yatırım yapmak istemiyorsanız ve yeni nesil akıllı lambaların neler getirdiğini merak ediyorsanız, Heelight’ı Kickstarter aracılığıyla edinebilirsiniz. Hayal gücünüzden yardım alarak, birbirinden ilginç senaryolarla Heelight’ı kullanabilir, ailenizle ve sevdiklerinizle güzel zaman geçirebilirsiniz.