Proje Haberleri Busidence’li hayat başladı

Busidence’li hayat başladı

Son Güncellenme:

Bahçelievler'de Metroport alışveriş merkeziyle aynı çatı altında faaliyete geçen Metroport Busidence iş merkezi, 50 milyon dolara maloldu. Busidence'ta çeşitli büyüklüklerde 81 ofis yer alıyor

Busidence’li hayat başladı
Mutlu İnşaat CEO’su Hakan Buvan, iş dünyasına yönelik akla gelebilecek her türlü konfor ve hizmeti sunan 'busidence' dönemini başlattıklarını açıkladı. Buvan, Bahçelievler'de E-5 üzerinde yer alan Metroport alışveriş merkezi bünyesinde yer alan Metroport Busidence'ın, Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat ve Keleşoğlu Group ortaklığıyla inşa edildiğini söyledi. Buvan, "50 milyon dolara malolan Metroport Busidence, 1 Mart'tan itibaren işadamlarına hizmet vermeye başladı" dedi. Metroport Busidence'ın klasik ofis anlayışını tamamen değiştirdiğini kaydeden Buvan, şunları söyledi:

"Metroport Busidence, ofis yöneticileri ile çalışanlarının bina içinden çıkmadan her türlü beklenti ve ihtiyaçları için VİP hizmeti alabilmelerine olanak veriyor. Metroport Busidence, 81 ofisten oluşuyor. Yapım aşamasındayken bile yoğun bir taleple karşılaşan Busidence’ta, ağırlıklı olarak inşaat şirketlerinin prestij ofisleri, doktor muayenehaneleri, avukatlar ve bilişim sektörü firmaları ile yabancı şirketlerin Türkiye temsilcilikleri bulunuyor."

Haberin Devamı

Metroport Busidence'ın yüzde 65 doluluk oranına ulaştığını belirten Buvan, şu bilgileri verdi:

“Metroport Busidence, içinden geçen metro hattı ve Atatürk Havalimanı’na sadece 10 dakika mesafede olması nedeniyle ideal bir konumda. Alıcılarının istek ve beklentileri doğrultusunda dizayn edilmesi için natamam olarak satışa sunduğumuz ofislerin büyüklükleri, 110 ile 240 metrekare arasında değişiyor.

Metroport Konsept Danışmanı Ertan Özyiğit ise 'busidence' kavramının hak edilen bir kavram olması gerektiğinin altını çizerek, şöyle konuştu:

“Busidence olmayı hak etmek için bina yerinin iyi etüt edilmesi, şehrin içinde olması ve kolay ulaşılırlığı göz önüne alınmalıdır. Hedef kitle analizi yapılırken B+ ve A sosyo ekonomik grup hedeflenmelidir. Konumu, inşaat firmasının değerleriyle en üst düzeyde iş ve yaşam konseptine uygun olmalıdır.”

Haberin Devamı

Metroport Busidence’ın genel mimarisi Ali Osman Öztürk, iç mimarisi Dara Kızıltoprak ve konsept danışmanlığı Ertan Özyiğit tarafından üstlenildi.

Metroport Busidence'deki hizmetler

24 saat resepsiyon hizmeti, limuzin ve araç kiralama servisi, bilgisayar bakım ve onarımı, 220 kamera ile takip edilen güvenlik hizmeti, panik butonu, fitness center, sauna, masaj ve Türk hamamı, cafe ve restaurantlar, rezervasyon, 24 saat sağlık hizmeti, housekeeping hizmeti, catering, valet parking, fatura takibi ve ödenmesi, bakım ve tamirat servisleri, 850 araçlık otopark.