Güncel Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor?

Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor?

Son Güncellenme:

.

Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor

Cingöz Recai filmini çeken ve YouTube platformunda Görünen Adam dizisini hazırlayan başarılı yönetmen Onur Ünlü’nün yeni dizisi Dudullu Postası keyifli ve ilgi çekici senaryosu ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşatıyor. Peki Leyla ile Mecnun, Şubat, Beş Kardeş, Ben de Özledim gibi başarılı yapımlarda imzası yer alan ve Türk sinemasına önemli isimleri kazandıran Onur Ünlü’nün yeni dizisi Dudullu Postası dizisi nerede çekiliyor?

Haberin Devamı

Dudullu Postası dizisinin konusu

Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor

Dudullu Postası, Dudullu’da geçen eğlenceli ve keyifli bir hikâyeyi odağına alıyor. Kendisini gazetecilik mesleğine adayan ancak bu alanda yeteneksiz olduğundan habersiz olan ve kendisine hayranlığından dolayı bu durumu fark etmeyen Asım, Dudullu’da yerel bir gazete çıkartıyor. Yerel gazete içerisinde Cem ve Ersan ile birlikte çalışmalarını sürdüren Tayfur, aşık olduğu Melis’e ağabeyi olan Eyüp’ü atlatarak ulaşmak isterken, diğer yandan ekip arkadaşları ile de mahallede kaybolan Bahar’ı bulmaya çalışıyor. Dudullu Postası BluTV’de 55 dakikalık toplam 14 bölümden oluşacak şekilde yayınlanmaya devam ediyor.

Dudullu Postası oyuncuları kimler?

Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor

Limon Film tarafından BluTV’de yayınlanması için çekilen Dudullu Postası dizisinin senaryosu Erkan Yılmaz ve Funda Alp tarafından kaleme alınıyor. Güçlü ve dinamik oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine toplayan dizide Güven Kıraç ve Erkan Can gibi usta oyuncular da yer alıyor. Dizide aynı zamanda Serkan Keskin, Levent Tülek, Ahmet Rıfat Şungar, Bekir Çeçekdemir, Hazer Ergüçlü ve Gözde Çığacı gibi dikkat çekici isimler de yer alıyor. Limon Yapım’ın seyircilere sunduğu dizi, Penguen dergisindeki Dudullu Postası adlı aynı karikatür serisini başarılı bir şekilde ekranlara uyarlıyor.

Haberin Devamı

Dudullu Postası dizisi nerede çekiliyor?

Dudullu Postası Dizisi Nerede Çekiliyor

Star TV kanalı için Ben de Özledim, TRT 1 için Leyla ile Mecnun ve Şubat, Kanal D için ise Beş Kardeş dizilerini çeken Onur Ünlü’nün en yeni projesi internet üzerinden yayınlanacak bir dizi olarak izleyenlere sunuluyor. Masum, 7YÜZ, Sıfır Bir gibi başarılı yapımlar ile izleyenlerin gönüllerini fetheden BluTV, Dudullu Postası dizisini de yayınlıyor. BluTV aynı zamanda Kanal D ve CNN Türk gibi Türkiye’nin en önemli kanallarıyla aynı medya grubu bünyesinde yer alıyor. Dizinin çekimlerine ise İstanbul Dudullu’da devam ediliyor. Son filmi Cingöz Recai ile 9 haftada 647 bin 638 gişe yapan ve tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran ünlü yönetmen Onur Ünlü’nün yeni dizi projesi Dudullu Postası, Serkan Yılmaz’ın ünlü karikatür serisinden uyarlanıyor ve İstanbul Dudullu’da çekiliyor.