Güncel Güzel Model Gigi Hadid'in Evine Davetlisiniz!

Güzel Model Gigi Hadid'in Evine Davetlisiniz!

Son Güncellenme:

.

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Yeni nesil modellerden Gigi Hadid, her yaptığıyla gündem yaratmaya devam ediyor. 1995 yılında Los Angeles Kaliforniya’da dünyaya gelen Gigi, henüz 2 yaşında bir bebekken olağanüstü güzelliği ve kameralara verdiği tepkilerle keşfediliyor. Dünya devi markalar arasında yer alan Guess, Gigi’ye 2 yaşında “Baby Guess” koleksiyonunda yer vererek ünlü modelin kaderini sonsuza dek değiştiriyor. Guess markasının yüzü seçilen Gigi, Vogue, Michael Kors, Tom Ford, Max Mara, Chanel ve Jean Paul Gaultier gibi dünya devi markaların modelliğini yapmanın yanı sıra Victoria’s Secret defilesinde sergilediği başarılı performansla da anılmaya devam ediyor. Dünya güzellik anlayışına yön veren ünlü modelin bir gününü nasıl geçirdiği, uyguladığı spor, diyet ve bakımlar kadar tüm kişisel yaşantısı ve yaşadığı yer de büyük merak uyandırıyor. İşte herkesin konuştuğu Gigi Hadid’in efsanevi evinin özellikleri:

Haberin Devamı

Beyazın Yoğun Kullanımıyla Ferah İç Mekan Tercihi

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Özel üretim Carrara mermer tezgahlarla donatılmış çok şık mutfaklı bu devasa ev, Premium kalite cihazlarıyla göz dolduruyor. Çift yatak odalı muhteşem yapı, dekorasyon açısından aydınlığı ve iç mekan genişliğini vurgulayan açık tonlarla sunuluyor. Gigi’nin ana yatak odası, evin geri kalanına da hakim olan parlak beyaz ve nötr renkleriyle dikkat çekiyor. İkinci yatak odası ise yerden tavana tam boy geniş pencerelerle gün ışığından daha çok yararlanmayı ve ferah iç mekan kullanımını sağlıyor. Gigi’nin kişisel banyosundaki geniş beyaz fayanslar ortama hijyen ve ferahlık verirken çift cam kullanımı da mekanı konsept olarak güçlendiriyor.

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Gigi’nin Manhattan’daki Saklı Kalesi

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Gigi’nin evi, 8 katlı cam ve metalden oluşan ve içinde 20 lüks birim bulunduran özel bir tasarımı tamamlıyor. Çift banyolu, çift yatak odalı süper lüks özellikli ve 2,45 milyon dolar değerindeki muhteşem ev, Manhattan’ın Soho Bölgesi’ndeki en cazip ve merak uyandıran ev alternatifleri arasında yer alıyor.

Haberin Devamı

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Geniş ve tam boy pencerelerin hakim olduğu bu özel evin oturma odası da bol ışık alma ve sakin bir dinlenme deneyimi sunuyor. 86.864 metrekarelik ve bir görenin bir daha baktığı bu özel evin dekorasyonu için Gigi’nin büyük özen gösterdiği ve dekorasyon zevkine güvendiği annesi Yolanda Hadid Foster’dan görüş ve destek aldığı biliniyor.

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz

Giysilerinden parfümüne, spor programından erkek arkadaşına, çıkardığı makyaj ve cilt bakım serisinden sosyal medya paylaşımlarına, her şeyiyle dünya gündeminden düşmeyen Gigi Hadid, kazandığı paralarla aldığı Manhattan’daki bu çok özel ve efsanevi eviyle de daha uzun süre konuşulmaya devam edecek gibi görünüyor.

Güzel Model Gigi Hadidin Evine Davetlisiniz