Güncel Kabadayı Nerede Çekildi?

Kabadayı Nerede Çekildi?

Son Güncellenme:

.

Kabadayı Nerede Çekildi

Kabadayı filmi, yıllar önce yerli filmlerin sinemalara izleyici çekmesini sağlayan ve Türk sinemasını uykusundan uyandıran efsane Eşkıya filminin kadrosunu yeniden bir araya getiren bir yapım. Filmde Türk sinemasının başarılı ve unutulmaz filmleri arasında yer alan Gönül Yarası, Gölge Oyunu, Muhsin Bey ve Fahriye Abla gibi filmlerin senaryosunu yazan Yavuz Turgul ile sinemamızın en başarılı isimlerinden Şener Şen yeniden bir araya geliyor. 2007 yılında vizyona giren ve kabadayılık kavramını farklı bir gözle ele alan Kabadayı nerede çekildi, konusu neydi hatırlayalım.

Haberin Devamı

Kabadayı filminin konusu nedir?

Kabadayı Nerede Çekildi

Kabadayı filmi, meşhur bir kabadayı olan Ali Osman'ın, oğlu olduğunu öğrenmesini ve sonrasında gelişen olayları konu alır. Sayılı kabadayılardan biri olan Ali Osman yıllar önce aşık olduğu kadının izine rastlar. Ancak beklenmedik olaylar bununla kalmaz. Ali Osman'ın bir de varlığından haberinin olmadığı oğlu vardır. Oğlu Murat bir barda çalışmaktadır. Oğlunun sevgilisi Karaca da aynı barda çalışır. Karaca'nın eski sevgilisi Devran, ne olursa olsun Karaca'yı geri almak ister. Ali Osman oğlunu ve Karaca'yı, Devran adındaki bu mafya üyesinden korumaya çalışır. Çok tehlikeli bir adam olan Devran değişen dünyayı ve kabadayılığın deforme olmuş halini temsil ederken Ali Osman kabadayılık kültürünü temsil eder. Ali Osman ve Devran arasındaki bu mücadele beraberinde birçok olayı da getirerek kahramanların hayatında değişiklikler yaratacaktır.

Haberin Devamı

Kabadayı filminde kimler rol alıyor?

Kabadayı Nerede Çekildi

Kabadayı filminin başrolünde film boyunca düşmeyen performansı ve unutulmaz oyunculuğuyla Şener Şen bulunuyor. Ali Osman'ın karşıtı, mafya üyesi Devran karakterini ise Kenan İmirzalıoğlu canlandırıyor. Ali Osman'ın oğlu Murat rolünde İsmail Hacıoğlu oynarken, sevgilisi Karaca karakterine Aslı Tandoğan hayat veriyor. Filmin unutulmaz en unutulmaz karakterlerinden biri olan Sürmeli ise Rasim Öztekin'in başarılı performansı ile başka bir boyut kazanıyor. Ferdi Akarnur, Ayberk Atilla, Şehsuvar Aktaş, Atakan Aksu ve Bahtiyar Engin filmin diğer oyuncuları arasında yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Her Şey Çok Güzel Olacak filmi başta olmak üzere birçok önemli filme yönetmen ve yapımcı olarak imza atan Ömer Vargı oturuyor. Senaryosu Yavuz Turgul'un kaleminden çıkan filmin yapımcılığı Ömer Vargı ve Mine Vargı'ya ait.

Kabadayı nerede çekildi?

Kabadayı Nerede Çekildi

Kabadayı filmi bir şehir hikayesi! İstanbul ve İstanbul'da belki de yüzlerce yıldır var olan kabadayılık kavramı etrafında kurgulanan film için İstanbul'un farklı semtleri beyazperdeye taşınıyor. Bar sahnelerinin bolca kullanıldığı film için en çok kullanılan mekan Beyoğlu ve çevresi oluyor.