Gayrimenkul Haberleri Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Son Güncellenme:

.

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Pek çok lüks semti ile yüksek gelir grubuna hitap eden Beşiktaş, İstanbul’da kiralık ve satılık konut fiyatları endeksinde liste başı. Beşiktaş, sakinlerine sağladığı konfor ile de İstanbul’daki yaşanabilir ilçeler sıralamasında ilk sıralarda yer alır. 23 mahallesi bulunan Beşiktaş ilçesinde tarihi ve lüks mahallelerin yanı sıra öğrencilerin ve bekar yaşayanların yoğun ilgi gösterdiği hareketli semtler de bulunur. Aranan dairenin büyüklüğüne, bulunduğu kata göre fiyatlar ve koşular değişir. Semt tercihi de Beşiktaş'taki kiralık ev fiyatlarını doğrudan etkileyen bir faktör olarak öne çıkar.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın gözde semtleri

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Etiler, Levent, Ulus ve Akatlar gibi semtler Beşiktaş’ın popüler semtleri arasında bulunur. Aranan kiralık ev Beşiktaş ilçesinin nezih semtlerinde yer alacaksa, bu semtler hem konut kaliteleri, hem de gelişmiş özellikleri ile listenin başında yer alır. Arnavutköy, Kuruçeşme, Bebek gibi boğaz kıyısı boyunca uzanan semtlerde yüksek gelir grubuna yönelik kusursuz kiralık tercihleri bulunabilir. Bu bölgeye turistler ve yabancılar da yoğun ilgi gösterir. Sahil kısımları eğlence mekanları ile bilinen Ortaköy, Çırağan ile Kuruçeşme arasındaki bölgede lüks konutların yanı sıra uygun fiyatlı kiralık daire seçenekleri sunabilir.

Mahalle havası taşıyan semtler

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Ortaköy dar sokakları, tarihi binaları ve yıllardır semtin bir parçası haline gelen esnaflarıyla mahalle havasını korur. Barbaros Bulvarı ve Gayrettepe bölgeleri ulaşım imkanları ile ön plana çıkarken, aynı zamanda nezih kimliklerini korumayı sürdürürler. Beşiktaş merkezinde de hem fiyatları hem de yaşam kültürü anlamında mahalle algısını güçlendiren bölgeler vardır. Dikitaş semti ve Barbaros Bulvarı civarı uygun kiralık daire fiyatları ve bölgedeki okullara ulaşım olanakları ile öğrencilerin tercihleri arasında yer alır. Darphane bölgesinde de ihtiyaca uygun, yaşanabilir ve görece uygun fiyatlı kiralık ev seçeneklerine ulaşmak mümkündür.

Haberin Devamı

Öğrenciye kiralık ev Beşiktaş’ta

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Beşiktaş

Başta Boğaziçi Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Galatasaray Üniversitesi ve Bahçeşehir Üniversitesi olmak üzere pek çok yüksek öğretim kurumuna ev sahipliği yapan Beşiktaş ilçesi, yoğun bir üniversite öğrencisi nüfusu barındırır. Kiralık ev piyasasında öğrenciler de önemli söz sahibidir. 2 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen ortalama kiralık daire fiyatları,

öğrenciler ve bekar çalışanlar

için pek çok alternatif sunar. Sinema, tiyatro, eğlence mekanları gibi yerlerin yoğun bulunduğu Beşiktaş’ta, renkli bir sosyal hayat için gereken tüm unsurlar bulunur. Öğrencilerin, bekarların, yalnız yaşayanların rahat edebilceği Beşiktaş merkezi oluşuyla İstanbul'un farklı semtlerinde hatta karşı yakasında okuyanlara ve çalışanlara de hitap eder.

Haberin Devamı
Kiralık ev Beşiktaş

ilçesinde

Milliyet Emlak

sitesi aracılığıyla kolayca bulabilir, bulduğunuz evlerin koşullarını karşılaştırılarak en uygun kiralık ev seçeneğine ulaşabilirsiniz.