Gayrimenkul Haberleri Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

Son Güncellenme:

.

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

Beyoğlu ilçesindeki Taksim, İstanbul’un en önemli merkezlerinden biri. Geçmişten bugüne eğlence hayatının ve ticaretin merkezi olan Taksim, kiralık daire seçenekleri açısından geniş bir yelpaze sunar.

Haberin Devamı
Milliyet Emlak

sitesi aracılığıyla istenen özelliklere sahip kiralık ev Taksim bölgesinde rahatlıkla bulunabilir. Dönemsel ev kiralamaya da uygun bir semt olan Taksim, 24 saat hareketli bir bölge olduğundan istenen hareket ve sakinlik düzeyine dikkat edilmesi tavsiye edilir. Yaz döneminin sonuna doğru ev kiralarının arttığını unutmamak ve ev kiralarken dönemsel artışlara dikkat etmek gerekir.

İstanbul’un merkezi, herkesin gözdesi

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

İstanbul’un tüm noktalarına yakın olan ve hemen her çeşit toplu taşımaya ulaşma imkanı sunan Taksim bölgesi, yabancıların da ilgi gösterdiği bölgeler arasında gelir. Kültür-sanat etkinlikleri, yeme-içme ve eğlence mekanları açısından oldukça zengin olan Taksim’de, dönemsel olarak bazı semtlerin değeri artabilir. Geçmişten bu yana

Haberin Devamı
Cihangir

ve son dönemlerde Tomtom, Hacımimi gibi semtler popüler bölgeler arasında yer alır. Tarihi binaların da bulunduğu bu bölgelerde kira oranları görece yüksek düzeylerdedir. Bakımlı ve onarımdan geçmiş tarihi evler, sağlam yapıları ve yüksek tavanları ile oldukça estetik seçenekler sunabilir.

Her ihtiyaca uygun kiralık ev Taksim’de

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

Keçeci Piri, Kasımpaşa, Kulaksız, Tarlabaşı gibi Taksim’e yakın kimi

Beyoğlu

semtlerinde çok daha ucuza evler bulunabilir. Ancak, beğenilen kiralık ev Taksim bölgesinde tutulmadan önce mutlaka semt ile ilgili geniş bilgi toplamak önerilir. Farklı özellikteki semtlerin birbirine çok yakın mesafelerde olabildiği Taksim bölgesinde güvenli ve yaşam standartlarına uygun kiralık ev tutmak isteyenlerin buna mutlaka dikkat etmesi gerekir. Kiralık ev Taksim bölgesinin hangi mahallesindeyse ona uygun bir fiyat düzeyini öğrenmek için de bu önemlidir.

Yoğun yabancı ve öğrenci nüfus

Kiralık Ev Bulma Rehberi: Taksim

Aranan evin nitelikleri de tutulacağı bölge kadar evin fiyatını etkiler. Taksim’de mobilyalı kiralık daire ya da küçük tek odalı ev seçenekleri de oldukça fazladır. Şehir hayatının merkezi sayılabilecek Taksim, pek çok üniversite için de erişilebilir uzaklıktadır. İTÜ Gümüşsuyu kampüsü yürüyüş mesafesinde yer alırken metro ve dolmuş gibi toplu taşıma seçenekleriyle Taksim'den pek çok üniversite kampüsüne ulaşım çok kolay sağlanır. Öğrencilerin hem kültürel açıdan hareketli yaşamı hem de üniversitelere yakınlığı ile tercih ettiği Taksim’de, son dönemde Araplar ve Avrupalılar başta olmak üzere yabancı nüfusta da ciddi bir artış vardır. Öğrencilerin, yabancıların ve bekarların rahatlıkla ev tutabileceği bölgede, paylaşımlı ev seçenekleri de bulunur. Taksim'de kiralık ev ya da oda arayışındaysanız

Haberin Devamı
Milliyet Emlak

üzerinden uygun seçenekleri rahatça araştırılabilir, karşılaştırma yapabilirsiniz.