Dekorasyon Ninja Clip En İyi Spor Arkadaşınız Olacak!

Ninja Clip En İyi Spor Arkadaşınız Olacak!

Son Güncellenme:

.

Ninja Clip En İyi Spor Arkadaşınız Olacak

Almanya’da yaşayan Oliver ve Christoph tarafından tasarlanan Ninja Clip isimli ürün spor salonunuza götürdüğünüz havlunuzu akıllı havlu haline getiriyor. İki arkadaş spor salonuna gittiklerinde antrenmanları sırasında havluyu nereye koyacaklarına karar veremiyor ve sonunda fitness cihazı üzerine koyuyor. Ancak havlu sürekli düşüyor. Havlunun hangi kenarının yere değdiğini anlayamayan iki arkadaş bu konuda problem yaşıyor. Ayrıca spor yaparken müzik dinlemek ve müziğin sesini ayarlamak için her defasında telefon almak yorucu bir işlem haline geliyor. İşte yaşadıkarı bu problemleri çözmekten ilham alan için arkadaş Ninja Clip’i böyle tasarlıyor.

Haberin Devamı

En iyi spor arkadaşınız: Ninja Clip

https://ksr-video.imgix.net/projects/3126539/video-845482-h264_high.mp4 Fonksiyonel tasarımı ile çok yönlü kullanım sağlayan klips, iki güçlü mıknatıs ve entegre bir NFC yongası içeriyor. Ninja Clip her yerde manyetik tutucu olarak kullanılabiliyor. Klipsin sahip olduğu mıknatıslar birbirine kenetlenerek halka haline getirilebiliyor ve her kancaya asılabiliyor. Ninja Clip ile havlunuzu radyatörlerin üzerine, kapı kollarına ve fitnes cihazı gibi her tülü manyetik yüzeye asabilirsiniz ya da fular haline getirebilirsiniz. Klipsin bir tarafında bulunan işaret hoş görünümünün yanı sıra havlunun temiz tarafını da gösteriyor. Ürünün içine yerleştirilen NFC yongası, telefonunuzun hafif bir dokunuşu ile istediğiniz ayarlarda çalışmasını sağlıyor.

Haberin Devamı

Kaliteli materyallerle sağlam ve dayanıklı tasarım

Ninja Clip En İyi Spor Arkadaşınız Olacak

Ninja Clip tasarımında iki arkadaş birçok komplikasyonla mücadele etmek zorunda kalmış. Büyük terli bir havluyu taşıyacak güçte ve boyutta mıknatıs bulmak oldukça zordu. Aylar süren testler sonucunda bu özelliklere sahip mıknatıs bulundu ve sıra nasıl tasarlanması gerektiğine geldi. Mıknatısın bir cebe koyulacak kadar küçük olması ve bir havlu veya kulaklık kordonu tutacak kadar büyük olması gerekiyordu. Ayrıca seçilen materyalin benzersiz bir şekle ve farklı renk seçeneklerine sahip olmasına ihtiyaç duyuluyordu. Bütün bu özellikleri taşıyan materyal olarak da birinci sınıf orijinal deri kullanıldı. Tasarımcıları klipsin zorlu ve uzun antrenmanlar boyunca asılı kalmasını istedikleri için tasarımının her adımında kullanılabilirliği ve kalitesi üzerine yoğunlaştı. Deri materyal, lazer kesim teknolojisi kullanılarak mükemmel bir kalitede tasarlandı ve Ninja Clip üzerine logo da eklenerek kullanıma hazır hale geldi.

Bir deri parçasının egzersiz arkadaşı olma yolculuğu

Ninja Clip En İyi Spor Arkadaşınız Olacak

2015 yılının ilk aylarında iki arkadaş birbirleriyle havlu konusundaki problemlerini paylaştı. Son aylarında ise klipslerin prototipleri üretildi ve ilk defa sporcular tarafından denendi. 2016 yılının sonlarında ise Ninja Clip, 2016 yenilikçi tasarımlar ödülünü aldı. 2017 Şubat ayında Kickstarter kampanyası hazırlandı ve 2017 Kasım ayında uygun üreticiler aranmaya başlandı. 2018 yılı Mart ayında ise ilk siparişlerin alınması ve aynı yılın nisan ayında da düzenli olarak siparişlerin verilmesi ve teslimatların yapılması planlanıyor.