Proje Haberleri Ormanada'da 500 Bin Dolardan Başlayan Fiyatlar!

Ormanada'da 500 Bin Dolardan Başlayan Fiyatlar!

Son Güncellenme:

Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş tarafından Sarıyer Zekeriyaköy’de hayata geçirilen Ormanada'da fiyatlar 500 bin dolardan başlıyor

Ormanadada 500 Bin Dolardan Başlayan Fiyatlar

Sarıyer Zekeriyaköy’de toplam 220 bin metrekare alana kurulan Ormanada, 188 adet, beş farklı tip villa; 71 adet, dört farklı sıra ev olmak üzere toplam 259 ünite bulunuyor. Yapımına 2010 yılının Aralık ayında başlanan projenin 2013 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

Eczacıbaşı Gayrimenkul imzası taşıyan Ormanada’nın inşaat alanı 103 bin metrekare olarak belirlendi.
Ormanada’da bulunan en küçük konut brüt 170 metrekare, en büyük konut ise brüt 700 metrekare olarak belirlendi.

A ve A+ müşterilere hitap eden Ormanada’nın yatırım maliyeti 300 milyon dolar.

Metrekare satış fiyatları 2 bin 800 dolar ile 4 bin 500 dolar arasında değişen Ormanada’da konut fiyatları 500 bin dolardan başlıyor, 2 milyon 200 bin dolara kadar yükseliyor. Projede minimum yüzde 25 peşinat isteniyor. Eczacıbaşı Ormanada’dan ev almak isteyenler Akbank, Garanti Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi, HSBC, Finansbank, DD Mortgage’tan 120 aya kadar vade uygulanıyor.

Ormanada, şehrin nefes aldığı ormanın tam ortasında, dört bir yanı yemyeşil ağaçlarla kaplı, doğanın içinde bir hayat sunmasının yanı sıra önde gelen eğitim ve sağlık kurumları ile alışveriş merkezlerine yakınlığı, şehir merkezine hızlı ve rahat ulaşım olanaklarıyla öne çıkıyor.

Ormanada’da ilk etapta satışa çıkan konutların yarısı satılmış durumda. Ormanada’da çocukların güvenle oynayabileceği, parklar ve oyun alanları ile Adakoru’da yürüyüş yapılabilecek parkurlar, spor alanları, köpek gezdirme mekanları düşünüldü. Site sakinlerinin sosyalleşebileceği Adamekan.

Ormanada projesinde villalar iki katlı, sıraevler ise üç katlı olarak tasarlandı. Proje dünya çapında deneyim sahibi “Amerikalı Torti Gallas and Partners” firmasıyla “Kreatif Mimarlık”’ın ortak çalışması sonucu yapıldı. Peyzaj Projeleri Alman Rainer Schmidt firması tarafından tasarlandı.
Projede market, restoran, kuru temizleme, kuaför, kafe ve spor merkezi bulunacak.

Ormanada “Birlikte Yaşam Konsepti” çerçevesinde, huzur, konfor, komşuluk, güven, sürdürülebilirlik ve doğa temalarının harmanlanmasıyla oluşan bir yaşam projesi.

Ormanada İletişim Bilgileri:
Telefon: 0.212.201 59 30
Web:www.ormanada.com