Dekorasyon Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı!

Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı!

Son Güncellenme:

.

Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı

Sağlıklı ve dengeli beslenip formda kalmanın zor ve vakit alan bir yaşam biçimi olduğunu düşünenlerdenseniz, dünyanın her yerinden girişimcilerin ve uzmanların bu soruna çözüm bulmak ve daha fazla insanı sağlıklı yaşama teşvik etmek için geliştirdiği ürünler fikrinizi değiştirebilir. Bear Squeeze de işte bu ürünlerden biri. Son yılların en popüler beslenme akımlarından biri olan toz içecek karışımlarına yeni bir soluk getiren bu proje, sağlıklı ve pratik çözümler arayanların şimdiden ilgisini çekmiş gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Bear Squeeze nedir?

Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı

Bear Squeeze, bir şişesi bir ana öğün yerine geçecek şekilde hazırlanmış bir toz içecek karışımı. Tüketmek istediğinizde, öncelikle şişeyi sallayarak içersindeki karışımı iyice ufalıyorsunuz. Daha sonra, şişenin yarısına kadar isteğinize göre soğuk su, badem ya da hindistan cevizi sütü ekliyor ve şişeyi çalkalıyorsunuz. Ardından şişenin geri kalanını da doldurarak karışım pürüzsüz hale gelene kadar çalkalamaya devam ediyorsunuz. Hepsi bu kadar. Öğününüz yaklaşık 30 saniyede emrinize amade. Kolaylığı nedeniyle yurtdışında tercih edilen bu tarz karışımlar, ülkemizde de özellikle spor yapanlar arasında, genellikle de protein takviyesi amacıyla hızla yaygınlaşıyor. Ama Bear Squeeze’in vaadi, bir gıda takviyesi olmak dışında, kolay hazırlanabilen ve dengeli bir öğün seçeneği sunmak. Spor sonrası kullanabileceğiniz gibi, konsantrasyonunuzu arttırmak amacıyla zihinsel aktiviteler esnasında tüketebilir ya da kahvaltı için de tercih edebilirsiniz. Bu yüzden sadece protein değil, vitamin ve mineral yönünden de oldukça zengin.

Haberin Devamı

Düşük karbonhidratlı diyetler için de ideal

Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı

Bear Squeeze, yine son zamanların en popüler sağlıklı yaşam trendlerinden olan Keto ve Paleo gibi düşük karbonhidratlı diyetler için de uygun. Bir şişedeki karbonhidrat miktarı, bir lokma ekmeğin içindeki karbonhidrattan daha azken, içerdiği protein miktarı üç yumurtadan fazla. İçeriğinde hindistan cevizi yağı, kale, kabak çekirdeği yağı proteinleri, vitaminler, mineraller ve probiyotikler bulunuyor. Ödemi önleyici etkisi olan bu formül, yağ yakmaya ve zihinsel konsantrasyonunuzu toplamaya da yardımcı oluyor. Fitness eğitmenleri, modeller, ve sağlıklı yaşam tutkunları tarafından denenip onaylanan Bear Squeeze, protein kaynakları sınırlı olan vejetaryen ve vegan beslenenlerin de beğenisini kazanıyor. Ürünün şu an için vanilyalı ve çikolatalı olmak üzere iki farklı çeşidi var. Ama Bear Squeeze’in geliştiricileri, kullanıcılardan gelen yorum ve öneriler doğrultusunda yeni aroma seçenekleri de eklemeyi planlıyorlar.

Ödüllü formül

Sağlıklı Beslenme Tek Bir Şişeye Sığdırıldı

Haziran 2017’de geliştirilmeye başlanan formül, Ekim 2017’de denemeye hazır hale geldi ve tadım testlerini başarıyla geçti. Bununla kalmayıp, Aralık ayında Amerika’nın içecek alanındaki en büyük yarışmalarından biri olan BevNet LIVE’da büyük ödülü kazandı. Ön satışları devam eden ürünün dağıtım aşamasının ise Mayıs 2018’de başlaması planlanıyor.