Püf Noktaları Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz!

Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz!

Son Güncellenme:

.

Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz

Tuvalet kağıdınız bittikten sonra, ortada kalan ruloların bir işe yaramadığını düşünerek onları çöpe mi atıyorsunuz? Oysaki bir tuvalet kağıdı rulosu ile çekmecelerinizi daha kullanışlı bir hale getirebilir, şirin hediye ve mücevher kutuları yapabilir ya da bir arada tutmak istediğiniz nesneleri onunla çevreleyebilirsiniz. Yalnızca biraz el emeği ve bu emek için ayıracağınız küçük bir zaman dilimiyle ortaya oldukça yaratıcı ve kullanışlı ürünler çıkarabilirsiniz. Bu yazımızı okuduktan sonra boş tuvalet kağıdı rulolarını çöpe atmak ya da değerlendirmek arasındaki seçimi size bırakıyoruz ve sizlere bu ruloların kullanım alanlarıyla ilgili birkaç pratik yöntem sunuyoruz! Gelin, tuvalet kağıdı rulosundan neler yapılabilir birlikte bakalım!

Haberin Devamı

Tuvalet kağıdı rulosu içerisinde saklı hazineler

Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz

Bir tuvalet kağıdı rulosunun, evinizdeki küçük takılarınız ve mücevherleriniz için iyi bir koruyucu olabileceği aklınıza gelir miydi? Boş rulonun açık kenarlarını kapalı bir hal alacak şekilde katlayarak, bir kurdele yardımıyla bağlarsanız, içerisine dilediğiniz takınızı saklayabilir ve hem tatlı hem de kullanışlı bir mücevher kutusu ortaya çıkarabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlarınıza vereceğiniz küçük hediyeler için de ideal bir ambalaj olarak bu boş tuvalet kağıdı rulolarını değerlendirebilirsiniz. Böylece yaratıcılığınızı konuştururken, doğal kaynakların korunması yolunda da küçük bir destek sağlayabilirsiniz.

Çekmecelerinizi daha düzenli tutabilirsiniz

Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz

Gerek ofisinizdeki gerek evinizdeki çekmecenizi daha düzenli tutmak için tuvalet kağıdı rulolarından yararlanabilirsiniz. Çekmecenizin içerisini dikey olarak yerleştireceğiniz rulolarla doldurarak içerisindeki küçük malzemelerin her birine özel bir bölme oluşturabilirsiniz. Örneğin, ofisinizin çekmecesinde bir rulonun içerisine ataşları bir diğerine ise zımba tellerini koyabilir ya da evinizdeki çekmecede düğmeler, çiviler, vidalar ve iğneler için ayrı ayrı özel alanlar oluşturabilirsiniz. Böylelikle aradığınız küçük nesneleri kolayca bulabilir ve bu küçük nesnelerin birbirlerine karışmasını önleyebilirsiniz. Bu yöntemle karışık bir çekmecede ihtiyacınız olan bir şeyi ararken, kaybedeceğiniz zamanın önüne geçebilirsiniz.

Haberin Devamı

Kabloları bir arada tutmanın pratik yolu

Tuvalet Kağıdı Rulosu İle Harikalar Yaratabilirsiniz

Teknolojinin hızla ilerlemesiyle dört bir yanı saran teknolojik aletler ve bunlara ait şarj kabloları da giderek hayatımızda daha fazla yer kaplamaya başlıyor. Bu kabloların sayısının artması, düzgün bir şekilde saklanmadıkları zamanlarda çekmecelerinizde ya da masalarınızda karışıklık ve kalabalığa sebebiyet veriyor. Siz de aynı dertten muzdaripseniz, ihtiyaç duyacağınız tek şey bir boş bir tuvalet kağıdı rulosu! Bu rulo sayesinde boş kablolarınızın bir arada durmasını sağlayabilir ve rastgele atılmış kablo yığınlarının oluşturacağı karmaşadan kurtulabilirsiniz. Hatta bu ruloların üzerine hangi kabloyu sarmaladığını not ederek aradığınız kabloyu kolaylıkla bulabilirsiniz.