Dekorasyon Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Son Güncellenme:

.

Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Dekorasyonda sürekli yenilik yapmak hem zaman açısından hem de maddi açıdan külfetli olabilir. Daha düşük bütçelerle ve küçük dokunuşlarla sıkıldığınız ve yenilemek istediğiniz genç odalarınızı bambaşka bir odaya dönüştürebilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Yastıklar ve Perdelerle Odanızı Baştan Yaratabilirsiniz

Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Düz renk mobilyalara hareketlik ve enerji katacak neon renklerde perde ve yastıklarla yeniden dizayn edebilirsiniz. Büyük yer minderleri, özel baskılı perdeler kadar yatağınızın üzerine dekoratif amaçlı yerleştirebilirsiniz. Tanesi 15 TL gibi uygun fiyatlarda bulunan kırlentler odanızda büyük bir değişim yaratabilir. Sevdiğiniz kahramanların baskılarının bulunduğu yastıklar eğlenceli bir atmosfer yaratmanızı sağlarken, geometrik desenli yastıklar ve asimetrik kesim perdeler modern bir tarz oluşturmanızı sağlayabilir. Tül ve kalın perdelerden oluşan pencere tekstilini 20 TL ile 50 TL arası fiyatları olan jaluzi perdelerle değiştirebilir, daha modern bir stil oluşturabilirsiniz. Yapı marketlerden, özel aksesuarlar satan dükkanlardan çok uygun fiyatlara bulabileceğiniz birbirinden şık yastık ve perdeleri ekonomik fiyatlara mal edebilir, düşük bütçelerle harikalar yaratabilirsiniz.

Haberin Devamı

Halı Ve Duvar Kağıdı Tüm Atmosferi Değiştirebilir

Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Birbirinden güzel ve farklı duvar kağıdı çeşitleri genç odalarının bütün atmosferini değiştirebilir. Parça şeritler halinde odanızın belli bir bölümüne kendiniz kolayca uygulayabilirsiniz. Çizgili, kareli, baskılı gibi çeşitleri bulunan duvar kağıtlarını yaratıcılığınızı da kullanarak odanın belli bir bölümüne yapıştırabilirsiniz. Yatak arkasına, çalışma masasının bulunduğu duvara ya da raf arkasındaki duvara yapıştıracağınız duvar kağıdı odanıza bambaşka bir hava katacaktır. Sevdiğiniz bir şehrin görseli, renkli çiçekler, geometrik şekiller, duvar yazıları gibi seçenekleri bulunan duvar kağıtlarından zevkinize uygun olanı seçebilir, odanızda kendinizi özgü bir stil yaratabilirsiniz. Desenli halılar trend bir görünüm yaratırken, neon renkli peluş halılar ortama sıcaklık katar. Odanızın ebatlarına göre 30 TL'den başlayan uygun fiyat seçenekleriyle bulabileceğiniz halılar hem pratik hem de hesaplı bir seçim olacaktır.

Hobi Alanları Yaratın

Yalnızca 200 TL Harcayarak Genç Odanızı Baştan Yaratın

Ders yoğunluğu dışında kalan zamanları değerlendirmek gençler için önemlidir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek kadar onlarla hobilerini de paylaşmak isterler. Genç odalarında kamp, futbol, el işi, oyun köşesi gibi alanlar yaratarak odalarında keyifli vakit geçirmelerini sağlayabilirsiniz. Odanızın bir bölümünü bu alana ayırabilir; bir çadır belki minyatür bir kale ya da resim köşesi yaratabilirsiniz. Sevdiğiniz kahramanlar oluşan koleksiyon köşesi, farklı ülkelerin fotoğraflarının asıldığı bir bölüm veya aydınlatma ve yastıklarla döşenmiş sohbet köşesiyle genç odalarını farklı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Uzayla ilgilenmeyi sevenler için astronot baskılı nevresim takımları, gezegenlerden ve yıldızlardan tasarlanmış tavan aydınlatmaları gibi süslemeler kullanabilirsiniz. 30 TL ile 125 TL arası fiyatları bulunan farklı malzemelerle odanızda harikalar yaratabilirsiniz.