Gayrimenkul Haberleri Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Son Güncellenme:

Tatil yerlerine yakınlığı, diğer şehirlere göre daha ekonomik ve huzurlu olması İzmir’e ilginin artmasını sağlıyor.

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Tatil yerlerine yakınlığı, diğer büyük şehirlere göre daha ekonomik ve huzurlu olması İzmir’e olan ilginin artmasına neden oluyor. Artan ilginin yanı sıra çevre yolu projesinin tamamlanarak ulaşımın kolaylaşması sayesinde Bornova, Çiğli, Menemen, Torbalı gibi merkeze yakın ilçeler birçok konut projesine ev sahipliği yapıyor. Bunlar arasından yapacağınız yatırımı kârlı hale getirecek konut projelerini sizler için listeledik.

Haberin Devamı

1. Folkart Time

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

İzmir’in gözde ilçesi Bornova’nın yeni kent merkezi bölgesindeki 27.400 m²’lik alanda inşa edilen Folkart Time konutları, ofisleri, koleji, alışveriş ve sosyal alanları bir araya getiriyor. “Şimdi senin zamanın” sloganı ile lanse edilen proje 369 konut, 271 ofis ve 46 ticari birimden oluşuyor. 37 ila 335 m² arasından değişen ölçülere sahip konut seçenekleri değişik ağaç türleri ile yeşillendirilmiş bir alan içerisinde sakinlerine pozitif bir yaşam vaat ediyor. Projenin inşası teslim tarihi olan Eylül 2018’de tamamlanacak şekilde devam ediyor.

2. Villanova Evleri

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Okullara, alışveriş merkezlerine, çevre yoluna yakınlığı sayesinde İzmir’in en hızlı gelişen ilçelerinin başında gelen Bornova’da yapımı devam eden konut projesi 22 adet özel tasarlanmış villadan oluşuyor. Birbirinden bağımsız 470 ila 526 m² aralığında değişen bahçeler içerisinde yer alan konutların inşasında görsel zenginlik ve konfor için birinci sınıf malzeme kullanılıyor. 9.917 m² alan üzerine kurulmakta olan ve Ekim 2016’da teslim edilecek Villanova Evleri yüzme havuzu, güneşlenme terasları, peyzaj alanları ile sakinlerinin konforlu bir yaşam sürmelerini amaçlıyor.

Haberin Devamı

3. Su Rezidans

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

İzmir, konut projesi açısından en hızlı gelişen bölgelerinden bir diğeri olan Çiğli’de bulunan Su Rezidans Anadolu Caddesi ile çevre yolu arasındaki merkezi noktada bulunuyor. Yakınındaki eğitim kurumları sayesinde çocuklu ailelerin rahatlıkla tercih edebileceği konutlar bölgenin gelişme hızı nedeni ile kazancı yüksek yatırımlara dönüşme potansiyeli taşıyor. Proje dahilinde inşası devam eden, geniş balkon alanlarına sahip 40 konut kullanışlı tasarımları ile öne çıkıyor. Teslim tarihi Aralık 2017 olan Su Rezidans 4.000 m²’lik bir alan içerisinde yer alıyor.

4. Newplus Çiğli

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Avcı İnşaat tarafından tamamlanan Newplus Çiğli, 2.840 m² alan üzerinde yükselen 2 blok ve toplam 42 daireden oluşuyor. Sakinlerinin ferah bir yaşam sürmesini amaçlayan konut projesinde 150 m²’lik 3+1 daireler sosyal alanlar, planlanmış altyapı ve güvenlik donanımlar ile sunuluyor. Yatırım amaçlı olarak da değerlendirebileceğiniz konutlar çevre yolu, metro istasyonu, aktivite merkezleri ve okullara yakın konumu ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

5. Saykap Villaları Golden Park Evleri

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

İzmir’in merkeze yakın gözde ilçelerinden biri olan Güzelbahçe’nin Kahramandere Mevkii’nde yapımı tamamlanan Saykap Villaları Golden Park Evleri sakinlerine güven ve huzur dolu bir yaşam sürme imkânı tanıyor. Denize ve ormana eşit mesafedeki konumu ile dikkat çeken proje 24 ikiz villadan oluşuyor. İnşasında birinci sınıf malzeme kullanılan konutlar akıllı ev sisteminden yerden ısıtmaya kadar birçok özelliği barındırıyor.

6. Ulukent Doğa Evleri

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

İzmir’in hızla gelişen kuzey arterinde yapımı devam eden Ulukent Doğa Evleri Çiğli’ye 5, Karşıyaka’ya ise 10 dakikalık mesafede yer alıyor. Çevre yoluna yakınlığı ile dikkat çeken site 4 tarafı yol, otopark ve yeşil alan ile çevrili 2 bloktan oluşuyor. 155 m²’lik 42 daireden oluşan Ulukent Doğa Evleri deprem yönetmeliğine uygun akıllı ev özelliği taşıyor. Açık ve kapalı sosyal alanları ile keyifli bir yaşam imkânı sunan konutların Mayıs 2017’de teslim edilmesi planlanıyor.

Haberin Devamı

7. Esen 11 Torbalı

Yatırımınızı Kârlı Hale Getirecek 7 İzmir Konut Projesi

Sosyal alanları ve çevre düzenlemesi ile Torbalı’da ilk olma özelliğini taşıyan proje 424 konuttan oluşuyor. 1+1, 2+1, 3+1, dubleks, bahçe katlı ve loft olmak üzere 21 ayrı tipte daireyi barındıran Esen 11 Torbalı’nın mimari tasarımı pratik bir site hayatını sizlere sunuyor. 7/24 güvenliği sayesinde yaşam kalitenizi korumayı amaçlayan daireler donanımları ile hayatınızı kolaylaştırıyor.

Sizler için listelediğimiz projeler ve diğer konut seçenekleri hakkında detaylı bilgi almak için hemen milliyetemlak.com adresini ziyaret edin!