Ekonomi En büyük Koton’u Ankara’ya açtı

En büyük Koton’u Ankara’ya açtı

10.06.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Koton, Ankara Kızılay Meydanı’nda dünyadaki en büyük mağazasını açtığını duyurdu. Kızılay’da, yıllardır Ankaralıların buluşma yeri olan Atatürk Bulvarı ve Ziya Gökalp Caddesi’nin kesiştiği noktada bulunan mağaza 4500 metrekare satış alanına sahip ve üç kattan oluşuyor.

En büyük Koton’u Ankara’ya açtı

Ankara Kızılay mağazası ile birlikte 165’i yurtdışında, 280’den fazlası yurtiçinde olmak üzere 450 mağazada, dünya genelinde ise 800’den fazla satış noktasında bulunan Koton, 2023 yılında 5 kıtada, en zengin ve en beğenilen koleksiyonlara sahip hızlı moda markası olmayı hedefliyor.

Koton Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Yılmaz, “Koton olarak bugün geldiğimiz nokta ve sahip olduğumuz başarılar, kurulduğumuz günden bu yana müşterilerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda benimsediğimiz iş politikamızın ne kadar doğru olduğunun bir göstergesi. İnandığımız yolda hız kesmeden devam ediyor ve 2016 yılında da yüzde 50’lik bir büyüme hedefleyerek, yurt içinde 40, yurtdışında 51 olmak üzere toplam 91 yeni mağaza açıyoruz. Dünyanın en büyük Koton’u da bu mağazalar arasında bizim için en özeli oldu” dedi.