Ankara En Güzel Balkon Ve Bahçeler İçin Başvuruda Sona Yaklaşıldı

En Güzel Balkon Ve Bahçeler İçin Başvuruda Sona Yaklaşıldı

17.04.2018 - 15:44 | Son Güncellenme:

.

En Güzel Balkon Ve Bahçeler İçin Başvuruda Sona Yaklaşıldı

ANTALYA (AA) - Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması'na başvuru süresinin 27 Nisan'da sona ereceği bildirildi,

Haberin Devamı

Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı İbrahim Evrim, yaptığı yazılı açıklamada, 3. En Güzel Bahçe, Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması'na son başvuru tarihinin 27 Nisan olduğunu hatırlatarak, tüm Antalyalıları yarışmaya katılmaya davet etti.

Yarışmanın, Muratpaşa, Kepez, Konyaaltı, Döşemealtı ve Aksu ilçelerini kapsadığını belirten Evrim, yarışmanın en güzel balkon, konut bahçesi, apartman bahçesi, site bahçesi, iş yeri bahçesi ve hobi bahçesi kategorilerinden oluştuğunu aktardı.

Evrim, yarışmaya başvuru yapmak isteyenlerin yarışma ile ilgili tüm bilgilere internet üzerinden www.bahcebalkonyarismasi.antalya.bel.tr adresinden ulaşılabileceğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"En Güzel Bahçe Balkon ve Hobi Bahçesi Yarışması'nda her bir kategori için birinciye 4 bin lira, ikinciye 2 bin lira, üçüncüye bin lira para ödülü verilecek. Toplam da ise 42 bin lira ödül dağıtılacak. En güzel bahçe, balkon benim diyen tüm vatandaşlarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum."

Haberin Devamı

Yarışmayı gelecekte 19 ilçeye yaymayı hedeflediklerini de ifade ederek, yarışmaya destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.