Hatay Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na Destek

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na Destek

15.10.2018 - 18:00 | Son Güncellenme:

.

Enflasyonla Topyekun Mücadele Programına Destek

HATAY (AA) - Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın liderliğinde başlatılan Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı'na son derece önemli bulduklarını ve desteklediklerini belirtti.

Haberin Devamı

Çinçin, oda binasında bazı dernek, oda ve birlik başkanlarının katılımıyla düzenlediği basın toplantısında, enflasyonla mücadelede herkese sorumluluk ve görev düştüğünü ifade etti.

Enflasyonla mücadelenin aynı zamanda işsizlikle yüksek faizle ve artan girdi maliyetiyle mücadele olduğuna işaret eden Çinçin şunları kaydetti:

"Türk özel sektörü devletimizle birlikte topyekun bir duruş sergileyerek elini taşın altına koymaktadır. Özellikle vurgulamak isteriz ki bu mücadeleye toplumun tüm kesimleri ne kadar güçlü destek olursa etkisi de o kadar büyük olur. Bizler tüm oda, borsa ve sivil toplum kuruluşları üyelerimizin desteğini ve kampanyaya katılmalarını bekliyoruz. Hatay ili olarak gereken fedakarlığı gösterip, ülkemiz ve milletimiz için başlatılan bu iktisadi mücadelede en ön cephede yer alacağız."